Forumda su siralar CLA kullanan tek benim galiba. Devamli ben yaziyorum CLA hakkinda. Belki daha önce kullananlar ölmüslerdir

o nedenle deneyimlerini yazmaya firsat bulamamislardir .
Neyse saka bir yana
ben CLA'i birakiyorum. Belki ileride az dozaj (su ana kadar 2-3x800mg kullaniyordum) kullanarak tekrar deneyebilirim ama su anda yeter bu kadar. Cünkü
-Asiri yorgunluk hissediyorum. Spora bile gidemiyorum. Bütün islerimi aksattim, ertelemek zorunda kaldigim icin. Agir spor yapiyorum herhalde diye düsünüyordum ama hayir, herzamanki pogramimi yapiyorum ve eve geldigimde resmen hasta hissediyorum kendimi.
- Asiri susuzluk hissediyorum. Saat basi sürahiye damacanadan su dolduruyorum. Böyle birsey olamaz. Gece yarisi agzim, bogazim kurumaktan acimis halde uyaniyorum. Su icmekten sistim.
-Vücudumda enfeksiyon varmis gibi yanma hissediyorum, atesim var gibi.
- Idrar yollari enfeksiyonundaki gibi idrar sirasinda cok hafif yanma hissediyorum.
Bu kadari yeter herhalde. Internette CLA'in yan etkilerinin bahsedildigi bir sürü yazi var, ben yukarida bahsettiklerimi de iceren bir tanesini koyayim buraya:
http://www.livestrong.com/article/372962-cla-side-effects/
Bu konuyla ilgili bilimsel bir makale ariyorum, bulursam onun linkini de koyarim.