selam arkadşlar ben CLA ve L-GLUTAMİN kullanıyorum bunların herhangi bir yan etkisi varmı ve steroid sınıfına giriyorlarmı beni aydınlatırsanız sevinirim
bu urunler tamamen naturel olup,uzerlerınde yazan kullanım mıktarlarını abartılı bır sekılde kullanmadıgın surece yan etkı dıye bır olaya rastlamazsın.
tamam bilader ek ürünse ek ürün bi şey demedik sizin gibi engin görüşlü insanların bilgilerinden faydalanmak suçmu bilader ama yinede sağol.
biz engin görüşlüyüz gibi davranmadık. ben ek ürün dedim sadece. Guardbody biraz daha acıklamıs. coleman da bana katılmış.
tamam arkadaşım anlaşılmıştır.benbu spora yeni başlayanlardanım gerek internette gerekse spor kitaplarından gereken bilgileri almaya çalışıyorum okadar çok araştırılacak bilgi varki.bende bu ilaçların ek ürün olduğunu zaten araştırmalarım sonucu buldum ama kullanmaya başladıktan sonra aklımda bir soru işareti oluştu siz nede olsa benden bir hayli eskisiniz bende teyit amaçlı bu soruyu buraya yazdım ama coleman gibi bazı arkadaşlar biraz alaycı tavırla'ee buda sorulurmu deyince biraz üzüldüm bilgiler paylaşılırsa güzeldir.herelde insan tecrübeyle bazı bilgilere sahip oluyor.saygılar
tamam birader yok onda bişey bu site gerçekten kalite.ve kaliteli insanlar var bu siteden çok şey öğrendim sağolun okey
ben neden dalga geçiyim hocam biz buraya konuları tartışmaya insanlara yardımcı olmak için varız...! poltikacı gibi konuşdum beğğğğğğ :lol: