Murwinduck
Üye
Merhaba arkadaslar , bir uzman gorusune ihtiyacim var sizlerle paylasmak istedim.
Yaklasik 2 aydir Diet(protein agirlikli beslenmeye ve sivi gida almaya ozen gosteriyorum.) + Spor salonunda idman ile spora basladim. 122 kilodan 114 kiloya dustum. boyum 1.78 . Hedefler dogrultusunda 4 ay sonunda 90 kiloya dusme planim var.
Ilerleyen zamanda kilo vermenin zorlasacagini dusunuyorum ve takviye almayi dusunuyorum.
Almayi dusundugum takviyeler ise ,
Weider CLA Capsule 150 kapsul
Weider L-carnitine 1000 mg 90 kapsul
Optimum Protein Tozu 2723 gr .
Idmanlarimi haftada 4 gun olmak uzere ,
1.gun Gogus ,
2.gun Omuz,
3.gun Kanat-Triceps
4.gun Bacak-Biceps
Hergun Mide.
Olarak yapiyorum. Daha onceden calistigim icin idman altyapim ve bilgim var yeteri kadar zorlayabiliyorum yani. Haftanin kalan gunleri hali saha maci veya basket maclariyla o gunleride spor yaparak dolduruyorum. Sizlerden fikir almak istedigim konu,
1) takviye anlaminda bu kombinasyonun faydasini gorurmuyum.
2)Eger bu takviyeleri alirsam 114 kilo biri olarak hangi olculerde kullanmaliyim.
3)Takviye markalari dogru secimlermi.
4) Baska onereceginiz bir durum varmi .
Hedefim ise , Mayis ayinda 108 kilo , Haziranda 102 , Temmuz 96 , Agustos 89 kilo.
Bilgilerinizi Paylasirsaniz cok sevinirim.
Yaklasik 2 aydir Diet(protein agirlikli beslenmeye ve sivi gida almaya ozen gosteriyorum.) + Spor salonunda idman ile spora basladim. 122 kilodan 114 kiloya dustum. boyum 1.78 . Hedefler dogrultusunda 4 ay sonunda 90 kiloya dusme planim var.
Ilerleyen zamanda kilo vermenin zorlasacagini dusunuyorum ve takviye almayi dusunuyorum.
Almayi dusundugum takviyeler ise ,
Weider CLA Capsule 150 kapsul
Weider L-carnitine 1000 mg 90 kapsul
Optimum Protein Tozu 2723 gr .
Idmanlarimi haftada 4 gun olmak uzere ,
1.gun Gogus ,
2.gun Omuz,
3.gun Kanat-Triceps
4.gun Bacak-Biceps
Hergun Mide.
Olarak yapiyorum. Daha onceden calistigim icin idman altyapim ve bilgim var yeteri kadar zorlayabiliyorum yani. Haftanin kalan gunleri hali saha maci veya basket maclariyla o gunleride spor yaparak dolduruyorum. Sizlerden fikir almak istedigim konu,
1) takviye anlaminda bu kombinasyonun faydasini gorurmuyum.
2)Eger bu takviyeleri alirsam 114 kilo biri olarak hangi olculerde kullanmaliyim.
3)Takviye markalari dogru secimlermi.
4) Baska onereceginiz bir durum varmi .
Hedefim ise , Mayis ayinda 108 kilo , Haziranda 102 , Temmuz 96 , Agustos 89 kilo.
Bilgilerinizi Paylasirsaniz cok sevinirim.