Merhaba, 7-8 aydır düzenli spor yapıyorum. Vücut tipim endo, çok kısa sürede kilo alıyorum.
Weider Cla'yı her öğünden önce olmak üzere günde 3 defa kullanacağım.
Weider 1800 lük l carnitineyi antremandan önce alıcağım ve ağırlık antremanı bitiminde muscletech nitrotech protein tozu kullanıcam.
Şuan yağ oranım %16.8, hedefim bunu 2 ay içinde %10 a çekmek.
Boy; 175, kilo 80.4 yaşım 24
Beslenme programımdan kısaca bahsetmek gerekirse;
Sabah 3 yumurtalı omlet, 2 peynir kutusu beyaz peynir ve 2 dilim kepekli ekmek
Öğlen 200-250 gr tavuk veya 8-9 köfte
Akşam protein ağırlıklı olmak üzere evde ne varsa yiyorum.
Antreman programım; haftada 3 gün ağırlık antremanı bölge bölge ayrılmış ve 5 gün cardio.
Cardioyu ağırlık antremanından sonra yapıyorum. 20 dk moon walk ve 20 dk 5.5 incline da 5.5 hızında tırmanış.
Ağırlık antremanında 3 set 8 tekrar yapmayı seviyorum ancak önerilen 3 set 10 tekrar ve superset şeklinde. Bu konuda kararsız kaldım, önerilere açığım.
Konuyu fotoğraflarla ve günlük bilgilerimle güncelleyeceğim.
Weider Cla'yı her öğünden önce olmak üzere günde 3 defa kullanacağım.
Weider 1800 lük l carnitineyi antremandan önce alıcağım ve ağırlık antremanı bitiminde muscletech nitrotech protein tozu kullanıcam.
Şuan yağ oranım %16.8, hedefim bunu 2 ay içinde %10 a çekmek.
Boy; 175, kilo 80.4 yaşım 24
Beslenme programımdan kısaca bahsetmek gerekirse;
Sabah 3 yumurtalı omlet, 2 peynir kutusu beyaz peynir ve 2 dilim kepekli ekmek
Öğlen 200-250 gr tavuk veya 8-9 köfte
Akşam protein ağırlıklı olmak üzere evde ne varsa yiyorum.
Antreman programım; haftada 3 gün ağırlık antremanı bölge bölge ayrılmış ve 5 gün cardio.
Cardioyu ağırlık antremanından sonra yapıyorum. 20 dk moon walk ve 20 dk 5.5 incline da 5.5 hızında tırmanış.
Ağırlık antremanında 3 set 8 tekrar yapmayı seviyorum ancak önerilen 3 set 10 tekrar ve superset şeklinde. Bu konuda kararsız kaldım, önerilere açığım.
Konuyu fotoğraflarla ve günlük bilgilerimle güncelleyeceğim.