Merhaba arkadaşlar abiler ben geçtiğimiz yazın başında bi istekle evde vücut yapmaya başladım o zaman sadece 5 kg dambılım vardı başkada bir şeyim yoktu evde 5 kg dambılla ne kadar çalışılırsa artık
İşte böyle 3 ay düzenli olarak çalıştım ve bu 3 ay sürecinde toplam en fazla 6-7 gün barfiks çekmişimdir. Sırt günlerimde gerek 2 dambılı birbirine bantlayarak gerek kova içine dambıl-su şişesi koyarak falan birşeyler yapmaya çalıştım. 3-4 hafta öncede internetten 33 kg dambıl set ve düz bar sipariş ettim 1 aydan beride düzensiz olarak çalışıyorum. Pazartesi günüde 6 haftada 20 barfiks programına başladım. İlk başladığım zamanlar vücudum dümdüz geliyordu önden falan fakat şimdi kanatlarımı açtığımda kanat kaslarım gözüküyor. Buda bi sırt resmim. İyi kötü yorumlarınıza açığım. Before sırttan fotoğrafım olmadığı için koyamadım. Bu arada boyum 175 kilom 60 civarında yaş 16.5 Resimlerin biri dün biri bugün çekildi. Bu spora gerçekten çok hevesliyim motivasyonum full, salona gitme durumum yok o yüzden gidemiyorum. Şimdiden teşekkürler.