Chin-Ups Rekorunuz ?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Despo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ups.. arkadaşlar özür dilerim ben başlığı brafiks sanmıştım dun gece bayağ bi kayboldum forumda yanlış yere açmışım teşekürler diez...

10 anca çıkıyo:(ben avuç içleri kendıne bakcak şekilde omuz genişliğinde tutarak yapmaya alışkınım,bu çok zor yav.tek el daha kimse görmedim görmek isterim

ben bileklerimi ön taraftan çektiğimde 3 kere ama ters taraftan çektiğimde ise 7 kere çekebiliyorum..

aynı olay bendede var ellerim iç tarafı karşıya bakarken 3 tane çekebiliyorum zorlayında 4 ellerimin iç tarafı bana bakarken 7 çekiyorum bu çoğu kişide aynı mıdır yoksa değişir mi yani biri 7 yken biri 3 müdür ?

Rekorum 9 :)

2 ay once 99 kilo olmamdan mutevellit 0 cekebiliyordum:) Kilo verdikce 1 ay once 3 tane cekebilmeye basladim. Simdi 85 e dustum ve 6 tane cekebiliyorum. 1 aya kadar az daha kilo verip guc ve kondisyonu artirirsam 10 tane cekebilirim. Ellerim karsiya bakiyor ve omuzdan cok az genis tutuyorum.

kendime evin balkonunda harika bir düzenek yaptım 0 tl masrafla :D barfix dışında asılıp karın çalışıyorum ......rocky e özendiğim için sabah erken kalıkıp kahvaltı öncesi kollarım ve damarlarım çıkana kadar dermanım kalmayana kadar çekiyorum..... rekorlarım ise düz tutarak 15 ters tutarak 15 nizami olarak....bir keresinde rekor denemesi yapmaya kalktım omuzumu incittiim 15-20 gün burnumdan geldi mahvoldum ama allahtan geçti allah kimseye omuz sakatlığı vermesin....

ya arkadashlar size tecrubeme esaslanarak diye bilirim ki egher insan bench press-de kendi kilosundan en az 20-30 kilo fazla kaldira biliyorsa barfiks rahat gidiyor. Kendi aghirlighini kaldiriyorsa zorlaniyor. Kendisinde 20 30 kilo kuchuk bench press yapiyorsa barfiks gitmiyor.

katılmıyorum . ben yaklasık 61-62 kiloyum bench press im max 55 kiloya çıkıyor , kendi ağırlıgımı bile kaldıramıyorum bench pressde ... ama barfixde programa göre 4x10 zorlarsam 1 sette 20-25 (nizami) vurdurarak ise 30-35 e kadar çıkabilirim . bench pressle falan alakası yok bu işinthums:

13 tane çektim 69kg yim.
arkadaşlar en iyi çalışmanın kendi ağırlığımızla olan çalışma olduğunu izledim az önce youtube'da jason statham söyledi röportajında [öküz gibi şişmiş] bir amerikan deniz ordusundan adamla çalışmış 3 ay boyunca hep şınav,barfiks,dips gibi.
doğrumudur sizce?

sırp basketbolcularda barfiks hareketine cok onem veriyor, 16 yaşındaki cocuklar baslıyorlar salonda cekmeye .. mesela izleyin alt yapi avrupa sampiyonalari sırp oyuncular hep daha ince gozukurler ...

ama cok mukemmel bi direncleri var , adamlar savunma yaparken hic yıkılmıyorlar .. ve şut stilleri falan hic bozulmuyor ..

hatta gecen milli takımı yenen sırplari izlediysenizde aynı kanıya varmak zor degil ..

bizim turk oyuncular altyapida ciddi bi şişme gosterirler ama onlarin karsisina ciktiklarinda yanlarinda duramazlar ..

maximum 15 tekrar

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 19:50 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 19:02 ----------

Tabi setlere bölersek 7x5 çekebiliyorm.Bi tek son set zorluyo

Pull up, chin up, wide grip, reverse fark etmez her şekilde 20 yi geçebiliyorum. Sadece chin up yapacaksam 25-30 u kesin yapabilirim.

evet adamcağızın adını vb tam sayıyı buldum:

-tarih : 8 haziran 1976
-isim: curd edmunds
-ülke : abd -fertility acres glasgow ky-42141
-ağırlığı : 166 pound

-TEKRAR : 95 ( AÇIK HAVADA, AÇ KARNA) !!!!....nizami, ayaklar salınarak ..

60 kilo civarıyken 20yi geçebiliyordum rahatça, 73 kiloyken 15 tekrardan fazlası çıkmıyordu. şu an 80'im ve 12 yi geçemiyorum.

Back
Yukarı