Chin-up

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Merhaba arkadaşlar chin-up ile bicepleri geliştirmek mümkün mü ve mümkünse bile çok gelişir mi ? tek ellede chin-up yapıcam

Hiç zannetmiyorum bicepslerin o hareketle gözle görülür bi şekilde gelişeceğini çünkü odak noktası bicepsler değil bi kere.

peki ne önerirsiniz ben bi türlü nizami yapamıyorum barbell curl u. yırtılmıyormuş gibi geliyor bana ki zaten 36.5 ta sabitlendi kol.

Son düzenleme:
peki ne önerirsiniz ben bi türlü nizami yapamıyorum barbell curl u. yırtılmıyormuş gibi geliyor bana ki zaten 36.5 ta sabitlendi kol.
Nizami yapamıyorsan ya hareketin nizami seklini nasil yapcagini bilmiyorsun ya da kaldirabileceginden daha agir kaldirmaya çalışıyorsun[DOUBLEPOST=1399708538][/DOUBLEPOST]Chin up yaparken cenen barı gectimi kendini geriye dogru it sonra tekrar bara doğru çek umarim anlatabilmisimdir

Bilgiler için teşekkürler arkadaşlar peki hiç ağırlıksız yani Street workout antrenmanında biceps için chin-up dan başka hareket varmıdır ?

Değerli üyemiz;
Konunuz kilitlenip kapatılmıştır.

Konu kilitleme sebepleri;
- Daha önce benzer bir konu açılmıştır.
Lütfen arama yapmadan konu açmayınız.

Arama Kelimeleri : barfiks, chin up, pull up

Lütfen 1 dakikanızı ayırarak forum kurallarını okuyunuz. Forum kurallarını okumak için buraya tıklayınız!
Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı