hocam burda bulmuşken bişey soracağım.coca cola zero içilebilirmi sizce?formu etkilermi ?Cevizli sucuk, pekmez ve cevizle yapıldığından bulk için iyi bir alternatif ama hakiki olmasına dikkat etmek gerekiyor.Çünkü çoğunun içinde glikoz şurubu bulunuyor.Cevizli sucuk genel olarak antrenman sonrası toparlanmak için yenebilir.Ama tabi abartmamak gerekiyor tüketiminide.Alırsanız içinde glikoz şurubu olmayan hakiki cevizli sucuklardan alın.
Canın çok çekerse iç tabi merak etme bir sıkıntı olmaz tabi abartmamak lazım.hocam burda bulmuşken bişey soracağım.coca cola zero içilebilirmi sizce?formu etkilermi ?
iç kardeşim sen zero'dan bişey olmaazNormal kola gibi değildir değilmi?
Tamamdir aldım cevabımıiç kardeşim sen zero'dan bişey olmaaz
biraz araştırdım.kalorisi 0.5.şeker olsa kalorisiyüksk olur ha diyorsan şirket kandırıyor.kimse denetlemezmi bunu ?şirket bunu sorumluluğunu alırmı.tatlandırıcı var orası ayrıSeker var zero nun icinde,seker 300 kusur tane adi var bunda sugar yazmamislarda baska bisey yazmislar,kesinlikle zararli cola zero,sekersiz bu ya diye icenleri nefis kandiriyorlar
Sen hangi bilim dalının profesörüsün arkadaşım cola fabrikasındamı çalışıyorsun?Seker var zero nun icinde,seker 300 kusur tane adi var bunda sugar yazmamislarda baska bisey yazmislar,kesinlikle zararli cola zero,sekersiz bu ya diye icenleri nefis kandiriyorlar
Herşey kalori değilbiraz araştırdım.kalorisi 0.5.şeker olsa kalorisiyüksk olur ha diyorsan şirket kandırıyor.kimse denetlemezmi bunu ?şirket bunu sorumluluğunu alırmı.tatlandırıcı var orası ayrı
Kesinlikle şeker varmı yokmu bilmiyorum ancak siz ne profesörüsünüz ? Bu zamanda araştırcka kaynak çok prof olmaya gerek yok. Herşeyi isimden önceki 1-2 unvana bağlamayın.Sen hangi bilim dalının profesörüsün arkadaşım cola fabrikasındamı çalışıyorsun?
~ o ~ T ~ T ~ o ~
Kimyager im amerikada lisans yaptimSen hangi bilim dalının profesörüsün arkadaşım cola fabrikasındamı çalışıyorsun?
~ o ~ T ~ T ~ o ~
Kimyager bey sen benim ne olduğumu boşver zararını kârını bilmem zeronun şunu bilirim 8 ayda 45 kg verdim bu 8 ay boyuncada her gün cola zero içtim hiç kesmedim.Kimyager im amerikada lisans yaptimsen ? He bide google diye bisey var hic denedin mi,cok acayip
![]()
Yalnız adama hangi dalda prof. sun diye sorup sonra boşver demekKimyager bey sen benim ne olduğumu boşver zararını kârını bilmem zeronun şunu bilirim 8 ayda 45 kg verdim bu 8 ay boyuncada her gün cola zero içtim hiç kesmedim.
~ o ~ T ~ T ~ o ~
Kilo veremez bunu icen mi demisim ? Sirf abur cubur dieti ile bile kilo veriliyor,konuyla alakasi yok benim.bahsettigim seyinKimyager bey sen benim ne olduğumu boşver zararını kârını bilmem zeronun şunu bilirim 8 ayda 45 kg verdim bu 8 ay boyuncada her gün cola zero içtim hiç kesmedim.
~ o ~ T ~ T ~ o ~
Sen su iç litre litre kardeşim cola sağlıklı değil.Yalnız adama hangi dalda prof. sun diye sorup sonra boşver demek![]()
kendinle çelişmişsin. Ve 8 ayda çok sağlıklı birşey yapmışsın tebrikler. Cola zaten hergün içilebilir sonuçta 0 kalori
hatta litre litrede içebilirz sonuçta sudan farkı yok dimi ikiside kalorisiz sonuçta ...
Sende abur cubur diyetine devam etKilo veremez bunu icen mi demisim ? Sirf abur cubur dieti ile bile kilo veriliyor,konuyla alakasi yok benim.bahsettigim seyin
Turkce ana dilin degil sanirim neyse etme cahille sohbet demisler uzatmiyorumSende abur cubur diyetine devam et
~ o ~ T ~ T ~ o ~