Off gün
Ya arkadas insanlar kür yapar iştahı açılır ben günde 3000 3500 kaloriyi alıcam diye çırpınıyorum ciddi bir iştahsızlık sorunum var midem bulanıyo geçen gün akşam yemeği yemeyi unuttum annem hatırlattı

)
Ve bugün yeter dedim çektim gittim sabahtan Foçaya yemek yicem diye zorlamadımda kendimi iyi oldu..
08:00 Sabah:2 tam 3 beyaz yumurtadan omlet 50 gr kaşar peyniri 1 elma
Yumurtayı fazla çiğnemeden suyla yedim midem ciddi bulanıyo

Hobaaaaa saatlerce açlık zamanı
17:00 parça pizza biraz patates yarım bardak kola (kolayı bile içemedim )
Saat:20:00
1 ölçek protein ve birkaç ceviz
Yatmadan 5 gr glutamin 50 mg çinko
Bu arada enanthate ve primobolan şeklinde devam ediyorum umarım yakında iştah açılıcak(kür hakkında soru veya tavsiyeniz olursa sizden ricam günlüğe yazmayın özelden yazarsanız sevinirim

)
Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 21:48 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 21:38 ----------
Off gün
Ya arkadas insanlar kür yapar iştahı açılır ben günde 3000 3500 kaloriyi alıcam diye çırpınıyorum ciddi bir iştahsızlık sorunum var midem bulanıyo geçen gün akşam yemeği yemeyi unuttum annem hatırlattı

)
Ve bugün yeter dedim çektim gittim sabahtan Foçaya yemek yicem diye zorlamadımda kendimi iyi oldu..
08:00 Sabah:2 tam 3 beyaz yumurtadan omlet 50 gr kaşar peyniri 1 elma
Yumurtayı fazla çiğnemeden suyla yedim midem ciddi bulanıyo

Hobaaaaa saatlerce açlık zamanı
17:00 parça pizza biraz patates yarım bardak kola (kolayı bile içemedim )
Saat:20:00
1 ölçek protein ve birkaç ceviz
Yatmadan 5 gr glutamin 50 mg çinko
Bu arada enanthate ve primobolan şeklinde devam ediyorum umarım yakında iştah açılıcak(kür hakkında soru veya tavsiyeniz olursa sizden ricam günlüğe yazmayın özelden yazarsanız sevinirim

)