tomografi ve ekokardiografi adlarini hatirliyor gibiyim, bu ikiside yapildi sanirim. Ama ekokardiyografi olarak degilde eko cektirelim birde gibi bisey dedigini hatirliyorum, ikisi farkli olabilir mi?
Ayrica bunu soylemem bi etki yaparmi bilemiyorum ama, mesela annemde rahatsiz ve gazi hastaesine gidiyor, ve, bende biraz gobek olmasina ragmen ister inanin ister inanmayin 9.kata kosarak cikarim, hic ara vermeden 9 kat kosarak cikabiliyorum cok sukur, ve kalbimde en ufak bi agri bile olmuyor cok sukur. (Ayrica alkol, sigara, kola vs kullanmiyorum, alkol sigara falan hayatimda hic kullanmadimda, genelde sigranin oldugu ortamlarda da bulunmamaya calisirim elimden geldigince. Kan olcumlerimdede kanim 17 mi ne cikmisti ayrica.)
Agrilarim hicbir spor yapmadigim donemlerde oluyor, sporu biraktiktan 1-2 ay sonra basliyor, bunu ozellikle denedim bir kere, zaman yalan olmasin tam hatirlamiyorum ama 2-3 ay kadar body yaptim kendimce, bu forumdaki hareketleri yapmaya calistim ozellikle, agrim neredeyse hic olmamaya basladi, ama sonra sprou birakmak zorunda kaldim maddi nedenlerden dolayi, ve 1-2 ay sonra yine basladi.
Acikcasi benim sinir oldugum konu su;
Hic antreman yapmasam bile 9 kat kosarak cikabiliyorum cok sukur, zaten genelde asansor kullanan biri sayilmam, pek hosuma gitmiyor cunku biraz fazla yavas geliyor bana. Ama yinede kalbimden korkar oldum.
Simdi iki hastanede spora baslamami onerdi+gobekten kurtulmak istiyorum simdi, ama nasil kurtulucam bilemiyorum, cardio yu 2.plana birakmami soylemisti ozel hastanedeki doktorum, o zaman cardio olmadan nasil gobegi eriticem? Agirlik calissam hicbirsey yokmus gibi acaba gobek kendiliginden gidermi?
+belki isinize yarayacak bir bilgi olabilir, ilk gittigim body salonunda cok zayiftim ve kilo almaya calisiyordum, emin degilim ama 2005-2006 senesi falandi sanirim, o zamanlar antrenor bana gece yatmadan yiyebildigin kadar makarna veya pilav, ozellikle yagli makarna ye demisti yiyebildigim kadar, gece yatmadan 1 ortaboy tencere falan makarna yiyordum. Bu agrilarim siklasti ve o zamanda doktora gittim, emin olmamakla birlikte sanirim yine gaziye gitmistim, gece yemek yemenin kalbi yoracagini soylemis ustune birde firca atmisti sagolsun O zamanlarda vardi agrilarim gerci, ama ondan oncede vardi, ben profesyonel spor hayatimi biraktiktan kis bir sure sonra basladi bu agrilar, hala var..
Simdi sizle konustum bende korkmaya basladim ayrica, yirtik falan dediniz :S ne yapsam bilemedim, ne dusunuyorsunuz?
+yirtik gibi birsey olsa 9 kat cikabilir miyim bir agri falan hissetmeden?
Son düzenleme: 12 Eylül 2008