Cardio mu çalışmalıym yoksa

1.83 boyunda 89 kg yim 4 ay önce 108 kg idim çabuk kilo alip çabuk zayıflayabiliyorum sağlıklı bir şekilde aslında benim size sormak istediğim 80 e kadar sadece cardio mu çalışmalıyım yani yağ oranımı azaltabildiğim kadar azaltıp sonra ağırlık mı çalışmalıyım yoksa cardio+ağırlık mı çalışmalıyım? Beslenme programına da ihtiyacım var. Yardımcı olan herkese teşekkür ederim

Benim boyum 177 kilom 68. Yağlanma çok olduğu için ağırlık ve cardio günlerini ayırdım. 3 gün ağırlık 2 gün cardio yapıyorum. Sende öyle yapabilirsin. Kas kütleni arttırıp yağ yakabilirsin bu sayede. Ama en önemlisi beslenme ve uyku şüphesiz.

Ben de senin gibi cok hizli alip veriyorum. Bence agirlik da calis cunku bizim gibilerin vucudu kaslari cok kolay yakabiliyor. Tecrubelerimden konusuyorum

GT-I9300 cihazımdan gönderildi

Seni gormeden olculerini bilmeden vs program yazmak yanlis olur ama dusuk miktarda kaliteli karbonhidrat,guzel ve yuksek protein,sifir seker ve az yagli beslenmeyle guzel biseyler cikarabilirsin agirlik ve kardiyo idmanlariyla beraber

Back
Yukarı