Cardio + Diyet

Merhaba profesyonel bodyci arkadaşlar

Yaklaşık 1 aydır 1 günlük ara ile 20dklık orta tempolu cardio yapıyorum ve diyet bugünlerde protein olması için salam yemeye başladım ama salamın çok yağlı olduğunu öğrendim biraz geç oldu ama

Sizlerden mümkünse bana Güzel bir diyet programı yapmanızı rica edeceğim biraz göbek var bunu eritmeyi çok istiyorum.

Yaşım : 17yş
Kilo : 58kg
Boy : 170cm
Bel : 79cm

nasıl yaa ? benim boyum 1.73 kilom 70 ama belim sanırım ya 78-80 arası birşey senin nasıl böyle bölgesel yağlanma falan mı var belinde ?

benim bölgesel sadece göbek biraz çok oda geçmişde çok fazla bira hastası oldugumdan . ayva göbek ama yağlar elime gelince tutunca six pack görünüyor ama bırakınca herşey yalan.

bence sızın dıyete ve kardıoya ıhtıyacınız yok onun yerıne bodye agırlık verıp üst vücüdü çıkardıkca hacım aldıkca o gobekde zamanla harcanan kalorı ıle yavas yavas gıdıcektır ayrıca bu boy bu kıloda pek gobek yoktur ust vucut gelısmemısse gobek goze carpıyordur ust vucut calıstıkca goze batmıycaktır karın egzersılerınıde aksatmayın o bolgeyı sıkılastırır ve daha toplu tutar sorun ıckıdense ıckıyı bırakın yada azaltın

bence sızın dıyete ve kardıoya ıhtıyacınız yok onun yerıne bodye agırlık verıp üst vücüdü çıkardıkca hacım aldıkca o gobekde zamanla harcanan kalorı ıle yavas yavas gıdıcektır ayrıca bu boy bu kıloda pek gobek yoktur ust vucut gelısmemısse gobek goze carpıyordur ust vucut calıstıkca goze batmıycaktır karın egzersılerınıde aksatmayın o bolgeyı sıkılastırır ve daha toplu tutar sorun ıckıdense ıckıyı bırakın yada azaltın

içkiyi bıraktım sağol önerilerin için kola vs cips bunlarıda 1 2 aydır sürmüyorum ama şekeri tam olarak çıkarttım sayılmaz hala biraz tatlıdan yanayım .
Cardiomu 30 dkya çıkartıcam ben cardiodan sonra ayriyetten 5-6 dklık adonis vs karın çalışıyorum bunlar 65 yarım mekik vs vs baya kaslarım çalışıyor birde şunu sormak istiyorum bende %70 ihtimalle jinekomasti görülüyor acaba bu göbeğime yansıya bilir mi ?

yağ oranım : %17 çıktı.

Bi diyetisyene giderek kilo kaybı olmadan yağ kaybetmek istediğinizi söyleyin, bir çıkar yolu söyleyecektir.

Hangi makineye göre 17%?

teşekkürler bilgin için . resimlerimi koydum yorum size ait

Eklentiler

• 13012010469.jpg
    13012010469.jpg
    18,9 KB · Görüntüleme: 360
  • 13012010470.jpg
    13012010470.jpg
    17,8 KB · Görüntüleme: 369
  • 13012010471.jpg
    13012010471.jpg
    18,7 KB · Görüntüleme: 372
  • 13012010472.jpg
    13012010472.jpg
    20,3 KB · Görüntüleme: 373
kardıoluk bırseyınız yok ust vucut rksık ondan gobegın bellı oluyor body yaparsan o gobekte harcanan kaloorı ıle yavas yavas ınıcektır

jınekomastı memenın ucunda olur ondan gobek ıle ılışkısı yok o konuda rahat olun yag oranınızı makınede olçtunuz ise ınanmayın ona

yağ oranını eczanedemi ölçtüreyim ? bu resimlerde ilk başlangıç resmi olsun hedefimi belirlerdim 1 ayda bir gelişme varmı diye size danışarak resim koyacağım bugun tam olarak basladım. diger arkadasın programını örnek alarak 10x60 adonis icin 5x20 yapıcam .

Son düzenleyen: Moderatör:
Back
Yukarı