Yusuf Gezen
Üye
Sporda üçüncü haftam. Kilo almak için gidiyorum. Boy: 1.84, Kilo 67. Ama biraz göbeğim var. Bi 75 76 olmak istiyorum, göbeksiz şekilde tabii ki
Ama canım çok çikolata, ıslak kek, şekerli içecek çekiyo. Beslenme düzenime dikkat etmeye çalışıyorum. Sabahları 4-5 yumurta, 10 zeytin, muzlu yulaf ezmesi yiyorum. Evden çıkarken cebime bir avuç fındık, fıstık falan koyuyorum. Atıyorum ağzıma okulda. 12-12.30 gibi evden getirdiğim tavuk haşlama + bulgur haşlamayı yiyorum. Eğer getirememişsem tavuk sote yiyorum okulda. Okuldan geldikten sonra 4 gibi yine bulgur haşlama ve tavuk yiyorum. Bulgur biraz daha fazla. Karbonhidrat fazla olsun diye spordan önce. Spordan sonra da tavuk göğsü yiyorum. (Hayatım bulgur-tavukla geçiyomuş şimdi yazınca anladım)
Gece yatmadan önce de 400-500 gr. süt içiyorum. Bazen 1 litreyi de içiyorum.
Günlerim böyle geçiyo ama dediğim gibi, bütün gün kafamda ıslak kekler, çikolatalar dönüyo. Çok aşırı bi vücut değil amacım. Giydiğim yakışsın, dolu gözüksün yeter. Çok abartmadan bunları yiyip içsem zararı olur mu? Yoksa haftada 1 falan mı yapayım? (Gerçekten dayanamıyorum.)
Bir de son olarak, arkadaşlarım kardiyo yapmana gerek yok dedi zayıfım diye. Göbek biraz çıksın sorun değil sonra eritirsin dediler. (80 kiloya çıkıp 75'e falan inerek) Ama ben hem göbeği eritip hem kilo almak istiyorum. Böyle bir şey mümkün değil mi?
Çok soru sordum kusura bakmayın

Günlerim böyle geçiyo ama dediğim gibi, bütün gün kafamda ıslak kekler, çikolatalar dönüyo. Çok aşırı bi vücut değil amacım. Giydiğim yakışsın, dolu gözüksün yeter. Çok abartmadan bunları yiyip içsem zararı olur mu? Yoksa haftada 1 falan mı yapayım? (Gerçekten dayanamıyorum.)
Bir de son olarak, arkadaşlarım kardiyo yapmana gerek yok dedi zayıfım diye. Göbek biraz çıksın sorun değil sonra eritirsin dediler. (80 kiloya çıkıp 75'e falan inerek) Ama ben hem göbeği eritip hem kilo almak istiyorum. Böyle bir şey mümkün değil mi?
Çok soru sordum kusura bakmayın