Calisthenicsmi Fitnessmi ?

Evet arkadaşlar başlıktada olduğu gibi

Calistchenics ( Sokakta vücut geliştirmemi ) - Fitnessmi Nedenleriyle birlikte yorumlarınızı bekliyorum :)

Calisthenics kesinlikle , nedeni vücut ağırlığıyla yapılan egzersizler biraz daha motive ediyor.Güç-Kuvvet kazanımındada bir tık diğer hareketlere göre avantajlı görüyorum.Zaten programlarımda güç parametresinin üstüne yüklü ama Calisthenics diyip bazı hareketleri yapmamazlıkta yapamıyorum.Mesela , Squat-Bench Press-Overhead Press gibi hareketlerde önemli programım biraz hybridlenmiş bir tip oluşuyor.Ama fitness çalışmasına çok uzağım uzun süredir , dönmeyide düşünmüyorum.

Ben biraz p90x biraz freesteel biraz calisthenics ve biraz cardio lu bir program yapmayı dusunuyorum yağ yakımı açısından faydasıda oluyormu hocam ?

Tabi ki olur.Beslenmenide doğru ayarlarsan yaktıklarını geri almadan , iyice yağdan düşme yolunda ilerlersin.

İkiside bir arada cok daha iyi olur.
İkisinde de mutlaka yapılması gereken egzersizler var. Mesela ben uzun sure hem calisthenics hem stronglift yapmistim, gayette guzel gitti. Evin arka bahcesine bi mekan yapmistim. Komando gibi calisiyordum.

I believe in Fitness

Valla şimdi okul var diye fazla bişey yapamıyorum evde bir kaç alet var işte ( kapı barfiksi vb. ) yaz gelince park var orda calısmayı dusunuyorum salonda sıkıla sıkıla calısacagıma sokakta yaparım vücudumu :)) teşekkürler

Back
Yukarı