CALISMA NASIL OLMALI?

Selamın aleykum
Arkdslar burada yeniyim sporda da yeni sayılırım 1 senedir salona gidip geliyorum
Ağırlık çalışıyorum özellikle de kollara yöneliyorum yukleniyorumda 1.85 95 kilo biceps ve tripcesps de 75 kilo larda zorluyorum kaldırıyorum tekrarları da yapıyorum seti tamamlayabildigim kadar yapmaya çalışıyorum sıkıntı surda antreman bittikten sonra sanki oralara hiç çalışmamış gibi ne bir şişlik ne bir kasılma ne de bir ağrı var ??? Acaba çokmu yoruyorum kendimi nerde hata var

Selamın aleykum
Arkdslar burada yeniyim sporda da yeni sayılırım 1 senedir salona gidip geliyorum
Ağırlık çalışıyorum özellikle de kollara yöneliyorum yukleniyorumda 1.85 95 kilo biceps ve tripcesps de 75 kilo larda zorluyorum kaldırıyorum tekrarları da yapıyorum seti tamamlayabildigim kadar yapmaya çalışıyorum sıkıntı surda antreman bittikten sonra sanki oralara hiç çalışmamış gibi ne bir şişlik ne bir kasılma ne de bir ağrı var ??? Acaba çokmu yoruyorum kendimi nerde hata var
Biceps 75 kg ile mi?

Biceps 75 kg ile mi?

Evet hocam 50 kg / 60 / 75 leri zorluyorum ama ben geç farketmiş olsamda sanırım hatamı anladım hareketi yaparken nizami yapmıyorum ben hedefe ağırlığı koyduğum için onu kaldirmak olarak gordugum icin isi ne şekilde yaptığıma hicde önemsememişim

Yani dirsekler sabit olarak çalışmamışım sorunu bu olarak düşünüyorum kasılma yanma yok cunki antreman sonunda

Makinede sayılar lbs/pound olarak yazılabiliyor. 1 lbs de 0.45kg olduğundan kaldırdığınız 75, 34kg a denk geliyor. Yoksa 75kg gibi ağırlıklar nizami değil cheat şekilde bile çoğu kişi için ulaşması zor sayılar :)

Tamam hoc
Makinede sayılar lbs/pound olarak yazılabiliyor. 1 lbs de 0.45kg olduğundan kaldırdığınız 75, 34kg a denk geliyor. Yoksa 75kg gibi ağırlıklar nizami değil cheat şekilde bile çoğu kişi için ulaşması zor sayılar :)

Kardeşim ben makina da çalışırken sona atıyorum anlatabiliyormuyum biceps tripceps çalışmasında orda da sonu 75 kg degilmi ben pound fln bilmem olanı söylüyorum burda bence kg takılı kalmak deil benim kollarımda his olarak yanma gerilme kasılma olmuyor yerine bitik boş hissediyorum . Pump olmuyor

Tamam hoc

Kardeşim ben makina da çalışırken sona atıyorum anlatabiliyormuyum biceps tripceps çalışmasında orda da sonu 75 kg degilmi ben pound fln bilmem olanı söylüyorum burda bence kg takılı kalmak deil benim kollarımda his olarak yanma gerilme kasılma olmuyor yerine bitik boş hissediyorum . Pump olmuyor
pump olamıyorsan ya hareketi nizami yapmıyorsun yada yeterince karb almıyorsun. tavsiyem antrenmandan önce karbonhidrat alımını arttır.

idman öncesi protein tozuna gerek yok antrenman sonrası yeterli
öncesinde pirinç patates makarna gibi karb kaynaklarından yararlanabilirsin.

Valla hocam urun kullanım talimatı o şekilde ben şimdi ant. Da kilo yu dusurdum az kilo ile doru çalışıp kaslarda aci agri kasilma hissedip sonuç alma istiyorm cunki hamballik yapmışız gelişim olarak benim uçmam gerekiyodu bulunduğum fizge gore doğru çalışmayıp sidik yarışına girmişiz

Back
Yukarı