buyuk bir adami dovebilirmiyim?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
tokat atildiktan sonra bi kac kisi yardimci olmus e olsun okadarda ama gelde delirme iste :D

Simitçi88'in dediği gibi neden haklı olan taraf korkuyor bende anlamış değilim. Asıl o korksun küçük bir kıza vurduğu için.
Beline tak 14lüyü hakla onu adamım :) fazla uzatmamak lazım kızı teselli et yeter.

haksız olan adamı şikayet edeceksiniz o zaman doğusu bu cezaevine girer böylece öyle kendi başına iş yaparsanız kendinizde ve kızda zarar görebilirsiniz adam zaten küçük bir kıza tokat atabilecek bir kişiyse dayak yediğinde maalesef işi uzatabilir ve uzayıncada durum kötüde olabilir bu kavga işleri filmlerdeki dizilerdeki gibi değil okuldaki gibide değil çok farklı çok tehlikeli çak ağızına iki tane demekle olmuyor

Son düzenleme:
hangi hayal dünyasında yaşıyorsunuz bir kıza tokat attığı için adamı en fazla 1 gece karakolda tutarlar ardından serbest kalır ama karakolda sevgiyle mi karşılanır bilemem :evil:

simitci o olay orda yanında olsaydı vurmak en doğrusu olurdu fakat iş işten geçmiş artık kafa_

Sevgili Arkadaşlar ;

Ben asla şiddet yanlısı değilim , simitçi eğer orda olsaydın ve müdehale etseydin yine bir nebze seni ilgilendirirdi ama şu an senle alakası yok , ve neden tokat atmış a önemli mi değil tabii kide bir bayana tokat atmak demek hayvansın demektir benim gözümde :)

Günlüğümü takip edenler bilir benimde başıma bu tarz bir olay geldi tepkimi bilir çoğu kişi burada , o tepkiden sonra zaten o bayanla kısa süreli bir ilişkim olmuştu , ve o tepkimden asla pişman değilim şu an , hem benim hayatıma yön veren kısa sürede olsa hayatımda kalan ve yeni bir yöne çeviren birini tanıdım hemde güzel bir ilşki yaşadım ve sevgilisi tam bir hayvanmış :(

Link merak edenler için https://www.bodyforumtr.com/vbforum/showpost.php?p=513711&postcount=387

Ama sen sakın bu tarz bir şey yapma sorun olabilir , ben yaptım bir daha da görmedim zaten ki benim tepkimden sonra tepki gösteremedi karşımdaki ...

Saygılarımla , Danny Boy ...

Maşallah kardeşim büyük adamları dövüyo ( 2x5 ) = 10 Hannyy ;)

Sana şimdi indirirsin desek sen bi kavga anında hızlı kalp atışındaki kan pompalanması adrenalin oluşturacağından, aşırı heyecana kapılıp, nefes alıp vermen, hareketlerini kontrol edemeyeceğinden, istediğin şeyi yapamayacağın için kavgaya girmemek en doğru şey olarak düşüneceksin ve konuşarak halledilir diyeceksin.

Ayrıca aşırı heyecan yapılan bir insan kavga anında gücünü tam kullanamaz ve hemen yorulur.

Dal gitsin yumruklarını adamın kafasında patlatmamaya dikkat et sonra 1 hafta elini kullanamazsın

Benim taktifim hep sakin yallasirim bisey yokmus gibi yumruk sallarim adam sok olur ise yariyor:))

Değerli üyemiz;

Konunuz kilitlenip kapatılmıştır.
Konu kilitleme sebepleri;

Forum Kuralları Madde-24'e aykırı başlık!

Alıntı:
25- Kavga önerisi istemeyin, öneride bulunmayın! Kavga etmek,dövüşmek,tehdit etmek,tabanca,silah,bıçak vb konuları içeren , bu konularda tavsiye isteyen, tasviye veren, özendiren mesaj ve konuların paylaşılması yasaktır.
Lütfen 1 dakikanızı ayırarak forum kurallarını okuyunuz. Forum kurallarını okumak için buraya tıklayınız

Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı