Bulkta yağlanma sorunsalı

Merhabalar yaklasik 4 aydir bulktayim eylülle basladim öncesinde.3,5ay fitness 2 senede kickboks yaptim.Suan 75 kgyim ve vücudum gelişti ancak yağlandim omuzlarimla belim yaklasti sayilir beslenmem güzel.günde en az 130 gr civarın protein alıyorum 4-5 öğün yemeye calisiyorum şeker tüketmiyorum
Vs simdi sorum sudur size ölçü kaybetmeden belde.ki yağlanmayı nasıl halledebilirim yada bulkta kaslarımı düşünüp beli önemsemeden kas kazanmaya daha devam edip mart bası definasyona girince mi halledeyim ne dersiniz

bu sorun bendede var ve hala bir cevap alamadım bu yüzden yardımcı olucak arkadaşlar bu konuya mesaj atsa çok büyük sevap işliyicek :D

kilo vermeye çalışırsan harcadığından daha az kalori alman gerekir ama bu şekilde de kas kütleni artıramazsın. yağ yakarken kas kütlesi kazanmak aşırı zor ve özen gerektiren kalorileri milim milim sayman gereken bi süreçten geçer.eğer bulkingte fazla yağlandıysan kaloriyi normalden çok daha fazla alıyosun demektir. yine yeteti kadar ye ama şimdikinden daha az ye. ama yok ben yağlarımdan çok rahatsızım diyosan bi süre define olmaya çalış (antrenmanlarına devam ederek).sonra tekrar bulking yaparsın.

Back
Yukarı