Bulking kalori dolduramıyorum

Kahvaltı
5 yumurta 2 sarı - 210 kcal
150gr yulaf - 534 kcal
100gr peynir - 150kcal
1 çorba kaşığı zeytinyağı - 50kcal

ara öğün
eti form gong - 256kcal
elma - tahmini 70kcal

öğle yemeği
300gr tavuk - 300kcal
150gr bulgur - 531kcal

ara
elma - tahmini 70kcal

idman sonrası protein shake: 120kcal

ikindi-akşam yemeği
tavuk - 300kcal
150gr bulgur 531kcal
1 çorba k. zeytinyağı - 50kcal

TOPLAM
KCAL: 3232kcal
Protein:218gram
Karb:410gram

Boy 178, kilo 80. Hedefim bulking. 1 haftadır aynı kiloda duruyorum. Kaloriyi artırmak istiyorum fakat karbonhidrat bence yeteri kadar yüksek. Kaloriyi nereden artıracağım konusunda kararsızım. Yardım eder misiniz ?

Yağ oranım tahmini 17-18 falandır
vücut tipim endomorf

Kafası karışık arkadaşım, öncelikle spor yapıyor musun ?
Ayrıca bir fotoğraf atabilirsen daha net yanıtlar alırsın.
Kilo dediğin 4-5 günde alınması gereken bir şey değildir, yok ben alırım dersen bu sadece yağ olur.
Zaten tahmini yağ oranından da anlayabildiğimiz kadarıyla yağ yakman daha mantıklı görünüyor.

Kilo dediğim 4-5 günde alınması gereken birşey değil biliyorum ama, gram bile artmıyorum.
Tamam fotoğraf atacağım
Herşey sonuç değildir kardeş,deneyim tecrübe kazan hatalarını öğren ilerle besinleri değiştir.Bazal metabolizma hızını öğren.Kardiyoyu off günlere koy gelişimi izle 2-3 günde olcak şeyler değil.En az 2-3 ay gözlemle.

Kalori tamamlamanın en kolay yolu kuruyemistir.
Hangi kuruyemisleri tercih edebiliriz?

Yumurta olayina katiliyorum. 3e dusur ama hepsini ye.

SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hangi kuruyemisleri tercih edebiliriz?

Yumurta olayina katiliyorum. 3e dusur ama hepsini ye.

ben genelde kabak çekirdeği fındık fıstık badem ceviz kaju tercih ediyorum ortalam çoğunda 100 gr 500 kalori civarında.ve sağlıklı gıdadır.
yumurtanın sarısı ayırma işi benim aklıma yatmıyor şahsen neticede içindeki sağlıklı yağ ve ben onu ayırmıyorum zaten topu topu kaç gramki.ayırıp neden israf edeyim ye gitsin bence.

Şuan yediklerim tam benim kalorime göre. Ne kilo veriyorum ne alıyorum. O yüzden bundan sonraki alacaklarım bulka yönelik olacak

Peki kuruyemişin içindeki karbonhidratlar ne olacak? Benim karbonhidrat macromu çoktan aşıyorum o zaman kuruyemiş yersem
Ceviz tercih edebilirsin. Kh sifir. Omega 3 var.

beyler bana yardim edecek biri varmi bulk icin ideal kalori alimin kac olmalidir 62 kg deyim yas 15 8 aydir fitness e gidiyorum kas kutlesi yapmak icin

Back
Yukarı