Bulk Zorunlu Mu?

Merhaba arkadaşlar ben 4 ay boyunca fitness yaptım fakat düzenli olmadığı için pek kasım olduğu söylenemez. Şimdi sıfırdan başlıyorum bu sefer kararlıyım :D Sorum şu yağ oranım %16 yağ oranımı %10-9 a çekmek istiyorum ve protein dyieti yapıyorum. Bir arkadaşım Bulk'un kaslara yer açmak olduğunu ve bulk olmadan kas yapılmayacağını söylemişti. Yağ oranımı %9a çektiğim zaman vücudumun kas yapması mümkün olmayacak mı biryerden sonra duracak mı illa bulk dönemine mi girmeliyim. Şimdiden teşekkürler

Şöyle birşey de yapabilirsin ilkten bir yağ oranını azaltıp yemek konusunda hakimiyeti sağlamayı öğrenirsin sonra kilo alımına başlarsın daha yararlı olur şimdiden kilo alımına başlarsan ilerde define olmak istersen beslenmede sıkıntı yaşayabilirsin.Bu sadece benim görüşüm herkesin görüşü farklı tabi. :) Başarılar :)

Bulk olmadan kas olmaz diye bir düşünce bana saçma geldi açıkçası.
Tamam bulk gerektiği zaman uygulanması gereken bir süreç bu tartışma konusu bile değil. Fakat öncelikle definasyon sürecini uygulaman lazım senin.
Sen düzenli olarak bir başla yemenle içmenle programınla bir düzen tuttur ondan sonra bulk dönemine ne zaman girmek isteyeceğini sana vücudun söyleyecektir.

Back
Yukarı