herkese selamlar. Prof olarak modellik yaptığımı sölemek istiyorum. Resimlerimi de kısa zamanda koyacağım sizlere özellikle değerli hocalarıma danışmak istiyorum. 4 senedir bu sporla ilgiliyim arada bir sene kadar ağır diyetten bunalıp bırakmışlığım var ki yağ oranım %5 ti sadece ve 66 kiloydum boyumda 1.91 cm daha sonradan 73 kiloya geldim ve spora tekrar başladım 7 ayda 85 k.loya ulaştım ve kas kemil ağırlığım 73 kg ye ulaştı. Ancak tam olarak yağ oranım %14.5 buna rağmen 6 baklavam ve alt karnım belirgin her ne kadr sulu olsamda. Şu an çelişkideyim ajansım benden memnun ancak ben kurumaktan yanayım ve benım ıcın hacım almaktan cok daha kolay bir konu bu. Fakat özellikle üst göğüste hacim eksikliği görüyorum sanki daha yapmam gerekiyor gibi. Kollarım 41 cm belim ise 79. Diet yapıyorum ancak o kadar daağır bir diet diil yağsız yiyorum yüksek protein ve laPa yiyerek. SbahLARI 10 YUMURTAYI buluyorum ancak eksik bişiler var ve kafam cok karısık. Definasyona girsemmi yoksa devam mı etsem? Haftada 6 gun calısıp pazar off verıyorum kardio uc gun 15 er dakkadan sımdı sizden öneri bekliyorum bulk mı defimi? buna göre beslenme ve calısma programı lutfen Her turlu supplementı kullanabılırım sorunum yok. Sımdıden cok tesekkurler cevabınızı beklıyorum