kaan.tufekci.14
Üye
Merhabalar iyi günler herkese 190 boyundayım 4 aydır bulk daydım 9 Kilo aldım 90 kiloyum sizce yeterli midir bu kadar Bulk yardımcı olursanız sevinirim.
Önceki ve sonraki halim hocamHakında hiç bir bilgi vermemişsin boy kaç yag oranı ölçülerin kaç mümkünse bir fotoğraf paylaş hedefin ne ona göre yorumlayalım kaldıki 4 ay bulk dönemi için kısa bir süre
Ölçülerimi bilmiyorum kusura bakmayın ama 12-14 arası olduğunu düşünüyorum yağ oranımınHakında hiç bir bilgi vermemişsin boy kaç yag oranı ölçülerin kaç mümkünse bir fotoğraf paylaş hedefin ne ona göre yorumlayalım kaldıki 4 ay bulk dönemi için kısa bir süre
Definasyonda zaten kardiyo yapmayı düşünmüyordum kas kaybı açısından antreman programımı değiştirmeyi düşünüyordum tamamdır şuan girmem haziran uygun mudur sizce 100 Kilo olsam?Okadar olcak definasyon dedigin öyle bir iki kardiyo ile olacak iş degil 7-8 kg verirsin sana tavsiyem definasyonu bu sene düşünme
Hazirana dogru tekrar bi konu açarsın o anki durumuna göre degerlendirme yapılır çalışmaya tam gaz devam şuanDefinasyonda zaten kardiyo yapmayı düşünmüyordum kas kaybı açısından antreman programımı değiştirmeyi düşünüyordum tamamdır şuan girmem haziran uygun mudur sizce 100 Kilo olsam?