Bulk mı definasyon mu?

Merhabalar iyi günler herkese 190 boyundayım 4 aydır bulk daydım 9 Kilo aldım 90 kiloyum sizce yeterli midir bu kadar Bulk yardımcı olursanız sevinirim.

Hakında hiç bir bilgi vermemişsin boy kaç yag oranı ölçülerin kaç mümkünse bir fotoğraf paylaş hedefin ne ona göre yorumlayalım kaldıki 4 ay bulk dönemi için kısa bir süre

Hakında hiç bir bilgi vermemişsin boy kaç yag oranı ölçülerin kaç mümkünse bir fotoğraf paylaş hedefin ne ona göre yorumlayalım kaldıki 4 ay bulk dönemi için kısa bir süre
Önceki ve sonraki halim hocam

Eklentiler

• uploadfromtaptalk1421054604206.jpg
    uploadfromtaptalk1421054604206.jpg
    41,9 KB · Görüntüleme: 338
  • uploadfromtaptalk1421054613650.jpg
    uploadfromtaptalk1421054613650.jpg
    63,6 KB · Görüntüleme: 387
Teşekkürler.Göbeğe alışık değilim ama kreatin den dolayı bide karbonhidrat fazla öğünlerimde su toplama ve yağlanmada oldu ama bu işinde gereği bu sanırım :)

Okadar olcak definasyon dedigin öyle bir iki kardiyo ile olacak iş degil 7-8 kg verirsin sana tavsiyem definasyonu bu sene düşünme

Okadar olcak definasyon dedigin öyle bir iki kardiyo ile olacak iş degil 7-8 kg verirsin sana tavsiyem definasyonu bu sene düşünme
Definasyonda zaten kardiyo yapmayı düşünmüyordum kas kaybı açısından antreman programımı değiştirmeyi düşünüyordum tamamdır şuan girmem haziran uygun mudur sizce 100 Kilo olsam?

Back
Yukarı