Bulk döneminde burger yemek?

Merhabalar arkadaşlar bulk dönemindeyim şişmek istiyorum fakat yağ oranımı artırmak istemiyorum yağsız bir kas kütlesi amacım bu pirinç lapası pilav karışık yeşil salata yulaf ezmesi ceviz ton balıklı salata ve muz genel olarak tükettiğim besinler bu arada bir burger tüketebilir miyim ve ne kadar aralıkla tüketebilirim yardımcı olursanız sevinirim..

Öncelikle kalori alımına dikkat etmelisin. Vucudun 1 ayda yapabileceği kas kütlesi sınırlı olduğu için kalori fazlasına dikkat etmelisin. Bence maksimum 200 300 kalori olarak çıkmak, temiz bir büyüme için ideal olucağını düşünüyorum. Burger kısmın da ise aldığın kalorinin günlük olarak, çok üstüne çıkmadığın sürece bi sorun oluşturmaz. Burgerin genel olarak karbonhidrat yoğunluklu bir öğün olduğu için antrenman sonrasında ki bir öğünde yenmesi mantıklı olur.

dostum yenmez diye bir şey yok tabi ki fakat sonuçta işlenmiş ve kaliteli bir besin sayılmaz. yani senin evde hazırlayacağın gıdanın yerini tutmaz. istiyorsan ye tabi haftada 1 filan , yağlandıracağını sanmıyorum bir öğünün.

Burgeri mümkün olduğunca yeme. Ha yiyorsan da bk, mac gibi yerlerde değil de daha kaliteli üretim yapan yerlerde ye. Mesela ankarada hmbrgr, big bang gibi kaliteli yapan yerler var istersen nasıl hazırlandığını izleyebiliyosun. Bk, mac gibi yerlerde yediğin et değil, soya

Neden yememeliyim hocam bulk döneminde yağ tüketmemeli miyim
Dışarıdaki besinlerin nasıl yapıldığı belli değil içlerinde bolca katkı maddeleri var. Köfte diye yediğimiz şey kıyma ne kadar var mechul, ekmekler desen kuru maya,çin tuzlu, şekerli. Mayonezler ketçaplar glikoz şuruplu,katkı maddeli. En güzeli güvendiğin bildiğin kasaptan alacaksın kıymanı iyi bir ekmekle yanında bol salata mis. Arada canın şeker yenir ama zeten arada yiyen bi daha yiyemez pişman olur.

tavsiyem burgerini evde kendin yap fakat usenirim diyorsan vucudunu taniyip hakettigin surece haftada bir veya iki haftada bir,1 ogun istedigini yiyebilirsin musabik sporcu degilsin sonucta. Kendinize eziyet etmeyin,arada yapilan kacamaklar vucuda her zaman iyi gelir.

Back
Yukarı