Bulk dönemi için yardıma ihtiyacım var

arda5511

Üye
Merhaba arkadaşlar yasim 16 boy 170 73 kg civarindayim vucudum yaglanmaya musait spor geçmişim 9 ay 20 kilo verdim karin kaslarım gözükmüyor vucudum sekillendi ama artik daha fazla define edilebilcek bişey olduğunu düşünmüyorum o yüzden clean bulk a giricem 6 -7 ay boyunca yaza doğru definasyona başlarım soruma gelince maksimum protein karbonhidrat ve yag değerlerine ulasmama rağmen yeterli kaloriye ulaşamiyorum öğrenciyim düşük bütçe de kepekli yada tahılli ekmek yulaf ezmesi tarzi besinleri koymama rağmen yinede bu kaloriye 3000 e ulasamiyorum napmam gerekir ne önerirsiniz çikolata tarzi besinler mantıklı değil diyorlar ama kalori alamiyorum da cikmazdayim

dondurma sever tarafından gönderildi

zeytinyağı, fıstık (kilosu 18 lira), yumurtayı tam ye, mercimek de çok iyi. Zeytinyağını iç 4 kaşık falan zaten bir kaşık yaklaşık 10 gram alıyor.

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yağları kullanmanizi tavsiye ederim saglikli yağlar sizin cozumunuz olacaktir yuksek kalori icermesi nedeniyle ayrica bir oturusta 3500 kalori nasil alinir merak ediyorsaniz videomu izleyebilirsiniz [emoji1]

Kuru üzüm leblebi tarzı kuruyemişler tercih edebilir miyim peki baya yüksek karbonhidrat li geldi gözüme ilk bulk dönemin olacağı için amatorce bi soruysa kusura bakmayın şimdi

Kuru üzüm leblebi tarzı kuruyemişler tercih edebilir miyim peki baya yüksek karbonhidrat li geldi gözüme ilk bulk dönemin olacağı için amatorce bi soruysa kusura bakmayın şimdi

Karbonhidrat kaynağı olarak yanlış bir tercih ama ihtiyaca binaen azami miktarda tuketilebilir
Karbonhidrat olarak kompleks karblari
Kuruyemiste yag olarak kaju fıstık ceviz badem gibi yag kaynaklari tercih edilebilir

Karbonhidrat kaynağı olarak yanlış bir tercih ama ihtiyaca binaen azami miktarda tuketilebilir
Karbonhidrat olarak kompleks karblari
Kuruyemiste yag olarak kaju fıstık ceviz badem gibi yag kaynaklari tercih edilebilir
6 yag 57 carb 21 protein 392 kcal besin değerleri yukarı daki gibi olan leblebim var gün içinde kalori almak amacli tüketmeyi planliyodum yanlış mi olur

Back
Yukarı