Bulk Dönem ve Mide Prensibi ?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan CR7.
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

CR7.

Üye
Öncelikle merhaba, bu forumdaki ilk yazım olucak
Benim 2 tane sorum vardı,
1- bulk programla çalışırken baklava çıkarmak mümkün mü? 2- mide çalışırken prensip çok tekrar mıdır, yani mide çalışırken eksra ağırlıkla çalışmak mı yoksa kendi ağırlığımızla max tekrar mı ?
1.75 boyundayım bu spora başlayalı 3 hafta oldu 61 kilodan 65e çıktım ama bu arada da ağır şekilde mide hareketleri çalışıyorum, daha almam gereken kilolar var, sizce bulk çalışırken 6 packs çıkarmak mümkün mü?
Teşekkürler.

bulk iken mide haftada 2-3gün mide çalısman yeterli olur. Bulk iken sixpack çok zordur çünkü bulk yaparken kilo alırız ve yağ oranımız artar six pack için tam tersi yağ oranının düşmesi lazım ama sen mide çalısmassan definasyon dönemindeyken çok zorluk çekersin ve yağları atınca güçsüz bi mide adelesi kalır. Sana tavsiym vücudunun her kasını herzamna çalıstırman

bulk iken mide haftada 2-3gün mide çalısman yeterli olur. Bulk iken sixpack çok zordur çünkü bulk yaparken kilo alırız ve yağ oranımız artar six pack için tam tersi yağ oranının düşmesi lazım ama sen mide çalısmassan definasyon dönemindeyken çok zorluk çekersin ve yağları atınca güçsüz bi mide adelesi kalır. Sana tavsiym vücudunun her kasını herzamna çalıstırman

kısaca anlatmış bencede yeterli haftada 2-3 gün mide çalış çalışmazsan arkadasın dediği gibi definede çelimsiz bir karın adelesi ve karın calısmazsan sakatlanmalarada neden olabilir zaten zayıfsın bulk yapıyorsan çok mekiğe yüklenme karnın küçülür kilo alamazsın.Ama yinede haftada 2 gün filan mekik yap

ama asıl merak ettiğim şey şu, cristiano ronaldonun armani resimlerini gördüyseniz definasyon napmadan 6 packs yaptığını görüceksiniz, nasıl olabiliyo bu, ilginiz için teşekkürler

Değerli üyemiz;

Konunuz kilitlenip kapatılmıştır.

Konu kilitleme sebepleri;

- Daha önce benzer bir konu açılmıştır
Lütfen arama yapmadan konu açmayınız.

Link : https://www.bodyforumtr.com/vbforum/e...ve-t11375.html

Arama Kelimeleri :

Lütfen 1 dakikanızı ayırarak forum kurallarını okuyunuz. Forum kurallarını okumak için buraya tıklayınız

Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı