BULK DÖNEMİ TIKANDIM

Bulk dönemi öncesi 63 şuan 72.5 oldum ve tıkandım günlük 3500 3600 kalori alıyorum yinede kilo almam yavaslamaya basladı ve artıl cidden biryerden sonra yiyemiyorum sabah kalkınca kahvaltı etmek felan gelmiyor icimden gainer basvurma zamanım
geldimi

25ad91b8189ce35c02d5d48710c9681f.jpg

f31314b07966a82fd520bc5e8d811d14.jpg

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Güzel form yakalamışsın , tebrikler. Fakat tavsiyem gainer gibi gereksiz ürünlere para vermek yerine pekmez ve süt karıştır tüket, bu şekilde kalorini rahatlıkla tamamlayabilirsin.

gainere para verme bence yemesi kolay ve eglenceli kuruyemişe para ver ortalama 100gr 500 kalori civarındalar.
Yiyorum zaten ama birde çalıştıgım icin nolursa olsun kalorie tamamlamak zor oluyor ve dışardan yemek zorunda kalıyorum o yüzden gainer diye düsünmüstüm

150 Gr yulaf - 300 ml sut - 40 gr ceviz - 30 gr kuru uzum - 2 yemek kasigi bal. Yaklasik 1200 kalori.
Muazzam lezzet super karbonhidrat. Sabah aksam ogle tuketebilirsin. Vucudunu begendim basarilar.

Yiyorum zaten ama birde çalıştıgım icin nolursa olsun kalorie tamamlamak zor oluyor ve dışardan yemek zorunda kalıyorum o yüzden gainer diye düsünmüstüm
evde shaker hazırlayabilirisn işe götürüp orada içersin aklına estikçe.

70 günde 9.5 kilo almış az mı? 20 kilomu alman lazımdı biraz daha sabırlı ol acele etmen seni kötü sonuçlara götürebilir

Bende 175 61-61,5 arasındayım ve malum bulk dönemine girmek istiyorum. bu 70 günlük süreçte uyguladığınız şeyleri yazabilirseniz çok mutlu olurum.Beslenme programınız vs

Bende 175 61-61,5 arasındayım ve malum bulk dönemine girmek istiyorum. bu 70 günlük süreçte uyguladığınız şeyleri yazabilirseniz çok mutlu olurum.Beslenme programınız vs
Tek bölge çalısmaya geçtim 1 saat civarı antremanımı tutuyorum maks ağırlık 6-8 tekrar 4 set şeklinde
Makarna pirinç bulgur patates kırmızı et tavuk balık hindi baklagil salata yoğurt peynir süt kuruyemis baklagil meyve tarzı buldugumu yedim diyebilirim cok düzenlimiydim hayır ama 3500 kaloriyi tamamlamaya calısıyoeum yeri geliyo miğdem ağrıyodu 2000 le kapatıyodum günü hani bu senin genetiğine vücut yapına baglı birşey iyi çalış düzenli beslen istedigin yere gelirsin insallah

70 günde 9.5 kilo almış az mı? 20 kilomu alman lazımdı biraz daha sabırlı ol acele etmen seni kötü sonuçlara götürebilir
Hayır kaloriyi yükseltmem lazımdı ve artık arttıramıyorum sorun o 70 günde aldıgım kil iyi sorun artık daha cok yemek yiyememem

şuan duygulandım benmde 70.ci günüm bugün ve 6,5 - 7 kilo aldım ki benm metabolizma hızlı olduğundan 4000 k üzerine çıkmam gerekiyor.sabah kahvaltı problemi bendede oluyordu fakat akşam birşey yememeye özen göster. ben örenk söylim bir dene akşam 6 son öğünüm 8 den sonra ağzıma birşey koymuyorum (6-8 arası meyve)doğal olarak sabah kurt gibi aç oluyorum ve 230-250 gr yulaf ezmesine 40 45 gr 6 dilim çikolata ekleyim sütle eritip yiyorum duruma göre bazen badem de atıyorum içine ve akşam 6 ya kadar midemi boş bırakmıyorum. akşam yememek beni sabah 1200 - 1500 kalori ile başlamama sebep oluyor ve akşam 6 ya kadar 4000 in üzerine çıktığım oluyor.

şuan duygulandım benmde 70.ci günüm bugün ve 6,5 - 7 kilo aldım ki benm metabolizma hızlı olduğundan 4000 k üzerine çıkmam gerekiyor.sabah kahvaltı problemi bendede oluyordu fakat akşam birşey yememeye özen göster. ben örenk söylim bir dene akşam 6 son öğünüm 8 den sonra ağzıma birşey koymuyorum (6-8 arası meyve)doğal olarak sabah kurt gibi aç oluyorum ve 230-250 gr yulaf ezmesine 40 45 gr 6 dilim çikolata ekleyim sütle eritip yiyorum duruma göre bazen badem de atıyorum içine ve akşam 6 ya kadar midemi boş bırakmıyorum. akşam yememek beni sabah 1200 - 1500 kalori ile başlamama sebep oluyor ve akşam 6 ya kadar 4000 in üzerine çıktığım oluyor.
Bana günlük beslene programınızı yazarsanız veya resmini atarsanız çok mutlu olurum.Sağlam bi programa benziyor bende ona göre o programı inceleyip uygulamak isterim başkan

sabah (8 - 8,30) : 250 gr yulaf + 6 dilim (yaklaşık 25 gr bitter çikolata ) + 10-15 badem + 250 ml yarım yağlı süt
sabah öğlen arası (9,30 - 10 ) : 150-160 gr muz + bir avuç sarı leblebi
öğlen (12 - 1): 300-325 gr pilav + 200 gr tavuk göğsü + duruma göre ayran veya kefir meyveli
öğlen akşam arası (3 - 4) : ben shake içiyorum ama sen de kendine göre birşey ayarlayabilirsin
akşam (saat 6 - 7): 250 gr pilav + 200 gr kuru fasulye + salata + çorba vs.
akşam yemekden sonra idman var gelincede öğlenden kalan 100 gr tavuk göğsünü gömüyorum saat 8 gibi bir iki meyve ve gün tamam. bunlar 3900 k altına düşmez 4300 leri görürsün bazende

Benimde metabolizmam hızlı 4000 alıyorum suan dahada yukarı cıkmaz gibi duruyor 130gr yağ 220gr protein 500 gr karb alıyorum ortalama ya ben sürekli acıkan biriyim doymam kolay kolay ama artık haşlanmış tavuk pilav bbulgur tıkandım dediğim olay o yedigim öğünleri hergün tekrarlamak baydı vücudu artık yerken zevk almıyorum bakalım hayırlısı hepimiz icin bulucaz hir çözüm

ben haftada duruma göre yani idman durumuma göre kendimi ödüllendiriyorum bazen hafta sonu mesela pazar günü öğlen yemeğine iskender çekiyorum o hafta bana yetiyor haftada bir kaçamağım var yani şunu söylemek istiyoum herkes bıkar hergün pilav tavuk bulgur makarna bunlar karbo ağırlıklı besinler olduğu için tadsız tuzsuz gibi oluyor ve zamanla sanki otlayan inek gibi hissetmeler başlıyor. bence bunları değiştirmek güzel oluyor yani bunlarda soslardan geliyor internette bir çok sos tarifi var ve hergün farklı soslarla tüketiyorum ve 2 aydır hiç bıkmadım . alternatif çözümler her zaman iş görür.

Back
Yukarı