bulk başlasın :)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

boyka06

Üye
6-7 aydır düzenli yapmaya çalışıyorum geçmişim biraz karısık şimdi düzeni sokup sağlam bi bulka gircem hedefim %10bf ile 80 kg olmak temmuz ortası 10 ay kadar bi sürede yani şuan 77-78 im sadece whey kullanıyorum kreatinede başlıcam
ölçüler soğuktur
boy 180
omuz 116
kol 34.5~35
bel 88 civarı
göğüs 100
bf 15 civarı

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    29,4 KB · Görüntüleme: 505
  • image.jpg
    image.jpg
    85,2 KB · Görüntüleme: 527
  • image.jpg
    image.jpg
    50,8 KB · Görüntüleme: 480
  • image.jpg
    image.jpg
    100,5 KB · Görüntüleme: 520
  • image.jpg
    image.jpg
    85,8 KB · Görüntüleme: 549
Son düzenleme:
hani ben bu alanda çok az bilgi sahibi bir insanım forumdaki çoğu insana göre ama vücudun yokken bulk ne alaka onu anlamadım hani vücudun şekillenmiştir biraz daha hacim istersin bulk dersin ama senin vücut yağlı ve çalışmamış gibisin bulk yapmadan önce otur bir kaslarını belli et sonra hacim arttır .

bulktan önce vücuda az şekil verde anlamı olsun ,spor geçmişinide bi gözden geçir derim eksiklikler olmalı antrenman yada beslenmenle alakalı.

şuan 77 kilosun bulkta 80 mi olucaksın tam anlayamadım.
şuan 77yim definasyondn sonra 80 olmayı amaçlıyorum[DOUBLEPOST=1410280970][/DOUBLEPOST]
hani ben bu alanda çok az bilgi sahibi bir insanım forumdaki çoğu insana göre ama vücudun yokken bulk ne alaka onu anlamadım hani vücudun şekillenmiştir biraz daha hacim istersin bulk dersin ama senin vücut yağlı ve çalışmamış gibisin bulk yapmadan önce otur bir kaslarını belli et sonra hacim arttır .
kardeş yağları eritip kasları belli ettik napcaz yaz bitti sonra amacımız kas kazanmak bulk yapıoz hacim almak demek matematikteki gibi etrafını genişletmek olmuo kas kazanma seviseyini maksa çıkarmak için kaloriyi artırlıp biraz da yağlanındığı dönemdir[DOUBLEPOST=1410281069][/DOUBLEPOST]
bulktan önce vücuda az şekil verde anlamı olsun ,spor geçmişinide bi gözden geçir derim eksiklikler olmalı antrenman yada beslenmenle alakalı.
allah allah kardeşim ne alakası var yemin ediyorum ilk defa ikinizden duyuyorum niye hacim almak için şekil gerekli olsun ayrıca bi eksiğim yok yağlı olduğum için pek kaslar belli olmuyor amacım uzun vadede oldğu için definasyona girmiyorum 6 ayda zyzz olcak halimiz yok

Son düzenleme:
bilmiyorum tam olarak ne kadar yağlancağımı şuan bi 5 kg fazlam var yağ olarak 2-3flnda ordan alrım ama bakalım anlıcaz onu 89 fln olurum heralde

peki mr.bilmiş başarılar sana bulkta :)
bilmişlikle bi alakası yok dediğin şey mantıksız ramazandan sonra atarım fotoları foruma görürsün.İnsanlara(yeni başlayanlara) bulkı önermemelerin sebebi henüz bi düzen oturtmadıkları için bnde oturtmus gibiyim son 2 aydır

Son düzenleme:
boyka06 önce bulk nedemektir onu bir araştır derim ben 60 kiloyum bulka girmiyorum sen bu halinle birde bulka girmek istiyorsun bulklu halinle 90 ol sonra göğüslerim yağlı nasıl eriticem diye konuların başlar bulk ne işe yarar neden yapılır detaylıca araştır derim kulaktan dolma bilgelerle bir işe atılma :)

boyka06 önce bulk nedemektir onu bir araştır derim ben 60 kiloyum bulka girmiyorum sen bu halinle birde bulka girmek istiyorsun bulklu halinle 90 ol sonra göğüslerim yağlı nasıl eriticem diye konuların başlar bulk ne işe yarar neden yapılır detaylıca araştır derim kulaktan dolma bilgelerle bir işe atılma :)
definasyona girdikten sonra yağ oranını 8 e indirdiktn niye yağ kalsın bnm kulaktan dolma bilgilerim yok bilgilerimin doğruluğunu size ramazan bitmi fotoğraflarla veririm ama siz ona da steroid dersiniz sn 60 kgla deam et sana başarılar ;)

definasyona girdikten sonra yağ oranını 8 e indirdiktn niye yağ kalsın bnm kulaktan dolma bilgilerim yok bilgilerimin doğruluğunu size ramazan bitmi fotoğraflarla veririm ama siz ona da steroid dersiniz sn 60 kgla deam et sana başarılar ;)
insanlar sana yardım etmeye çalışıyor bilinçlen diye hadi inşallah dediğin gibi olur ramazan sonrası defineli fit bir vücut elde edersin bizide utandırırsın obez olmadan :)

savas cebeci bulk videosunu izle yada diğer prof ların :)

insanlar sana yardım etmeye çalışıyor bilinçlen diye hadi inşallah dediğin gibi olur ramazan sonrası defineli fit bir vücut elde edersin bizide utandırırsın obez olmadan :)
yardımlarınız için sağolun ama bu kadar temel şeyleri forumda soru sorcak kadar ihmalkar değilim birçok araştırma yapıyorum vidyo kanallarından biz tam olarak anlaşamadık sanırım ama temmuz ortası transformation konumda görüşürüz ;)[DOUBLEPOST=1410283955][/DOUBLEPOST]

savas cebeci bulk videosunu izle yada diğer prof ların :)
orda savas cebecinin anlattığı dirty bulk bnm yaptığım 300 kcal artırmak orda onun bahsettiği o[DOUBLEPOST=1410284383][/DOUBLEPOST]
Ne içiyorsan bize de soyle ...

--- ERA ---
seni cevap vermeye bile layık görmüyorum sen devam et temmuz ortası bu sorunun cevabını fotoğraflarla alırsın ...

Son düzenleme:
Hırslanman güzel ama kassız vücudunu begenmeyenlerle konuşma üslubun yanlış. Yasına veriyorum. (Yasım 38 bu arada evlat)

--- ERA ---

Hırslanman güzel ama kassız vücudunu begenmeyenlerle konuşma üslubun yanlış. Yasına veriyorum. (Yasım 38 bu arada evlat)

--- ERA ---
bnm subjektif bi yorum anlayışım yok ztn bnm çatışma halinde oldğum bilgiler hiçbir insana asla kin beslemem sadece bilgiler hakkında sinirlendim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı