Bulkıng donemınde cok ıstah &pekmez +ekmek

herort

Üye
Arkadaslar merhaba ben bulking donemındeyım sorum su
son zamanlarda asırı ıstahım oldu

bu aralar pekmezi ekmegı biraz fazla tuketmeye basladım sıkıntı olur mu (gunde 1 ekmek tabi lclndeki hamuru cıkarıorum pide ekmek yiyorum ya da somun) pekmezde gunde yarım kase yemeye basladım

bıde arkadaslar bu gece sahurda ılk defa cayla 1 paket (141 gr olan) fındıklı hanımeller bıskuvı yedım sıkıntı olur mu bu yedıklerımden dolayı ?

Boy 190
kılo 88
 
Bulkda olsan da beyaz ekmeği çıkar onun yerine kompleks karb. kaynaklarına yönel bence. Biskuvi gibi hazır aburcubur da tuketmemek lazim. Bulki temiz yapmaya bak yani. Boylece fazla yaglanmazsin.
 
Arkadasin dediklerine ek olarak da tukettigin pekmez seker grubundadir ve tuketimi fazla olursa yaga donusur . Senin tuketimde yuksek oldugundan yagli olma durumun yuksek .

Sent from my GT-I9500 using Tapatalk
 
böyle yemeye düzensiz yemeye devam edersen bulking değil,yağking olursun beyaz ekmeği yemesen yeri var
pc başında kendi kendime güldüm şu yorumu okuyunca :D :D :D
tabi doğru demişsiniz bu arada.
 
Valla kardsim herkesin stili farklidir bende dirty bulk yaparim bi guzel yaglanirim sonra yaza girerken de o bel bolgesini eritmek icin bi guzel kendimi paralarim cekmedigim iskence kalmaz ama napayim yemeyi seviyorum ve acayip hacim artisi soz konusu :D valla definisyon doneminde sonuclarina katlanirim diyosan hacim icin bire birdir yaglanmak.fakat olayi yanlis anlamayalim yaglanmak demek gene ekmege aburcubura yuklenmek demek degil saglam karbonhidrat ve saglam protein esliginde serbest beslenmedir benim beslenmem.yani ben hicbi zaman onu yemeyim sunu yemeyim aman burgere gitmeyelim zararli aman cikolata yedim bisey olurmu kafasini yasamadim.basta da dedigim gibi definisyonda kendini sıkabilecegini inaniyosan dirty bulk oneririm hacim icin birebir :)

GT-I8160 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
 
Back
Yukarı