Bulguru Haşlamadan Yemek

Konusu 'Beslenme' forumundadır ve Kırkfitman tarafından 3 Ağustos 2019 başlatılmıştır.

Watchers:
Başlığı izleyen üye sayısı: 4 üye.
  1. Kırkfitman
    Offline

    Kırkfitman Üye

    Katılım:
    6 Ocak 2019
    Mesajlar:
    32
    Beğenileri:
    6
    Ödül Puanları:
    18
    Cinsiyet:
    Bay
    Merhaba yurtta kalıyorum,karhonhidrat olarakta yulaf ve yağlı pirinç dışında alternatifim yok.Ama ayçiçek yağı boca edilmiş pilav yemek istemiyorum, kısır mantığı ile sıcak suyu bulgura katıp yesem,sağlık açısından bi sıkıntı olurmu bilginiz varmı ?
     
  2. Pollysad
    Offline

    Pollysad Üye

    Katılım:
    21 Ağustos 2017
    Mesajlar:
    272
    Beğenileri:
    116
    Ödül Puanları:
    53
    Cinsiyet:
    Bay
    Meslek:
    Öğrenci
    Yer:
    Antalya
    Bende bu sene yurda çıkıcak gibiyim ve muhtemelen aynı sorunu bende yaşıyacağım :)

    Aslında sıcak su ekleyip suyu çekmesini beklemek aynı mantık pişirmekle çünkü kısırda da bu uygulanıyor. ( ince bulgur ve kalın bulgur fark edermi bilmiyorum. )

    Ama çok lezzetsiz olur muhtemelen.
     
  3. Kırkfitman
    Offline

    Kırkfitman Üye

    Katılım:
    6 Ocak 2019
    Mesajlar:
    32
    Beğenileri:
    6
    Ödül Puanları:
    18
    Cinsiyet:
    Bay
    Lezzet açıkçası en önemsiz detay ama kararsız kaldım şişme işlemi her türlü olur ama sıcak suyun ısısı yetecekmi acaba geçen sene buharda somon felan yapıyordum ama cidden uğraştırıyor insanı bulgur daha sıkıntılı kaliteli bi karbonhidrat içinde en kolay seçenek
     

Sayfayı Paylaş