Merhaba yurtta kalıyorum,karhonhidrat olarakta yulaf ve yağlı pirinç dışında alternatifim yok.Ama ayçiçek yağı boca edilmiş pilav yemek istemiyorum, kısır mantığı ile sıcak suyu bulgura katıp yesem,sağlık açısından bi sıkıntı olurmu bilginiz varmı ?
Bende bu sene yurda çıkıcak gibiyim ve muhtemelen aynı sorunu bende yaşıyacağım Aslında sıcak su ekleyip suyu çekmesini beklemek aynı mantık pişirmekle çünkü kısırda da bu uygulanıyor. ( ince bulgur ve kalın bulgur fark edermi bilmiyorum. ) Ama çok lezzetsiz olur muhtemelen.
Lezzet açıkçası en önemsiz detay ama kararsız kaldım şişme işlemi her türlü olur ama sıcak suyun ısısı yetecekmi acaba geçen sene buharda somon felan yapıyordum ama cidden uğraştırıyor insanı bulgur daha sıkıntılı kaliteli bi karbonhidrat içinde en kolay seçenek