Bulgurla karışık pirinç pilavı ?

Öncelikle merhabalar, kilo verirken kas kütlesi kazanmak için protein diyeti yapıyorum yani bildigimiz vg diyeti fakat baldo pirinc yiyince kilo veremiyorum ama bulgur yiyince veriyorum, baldo yiyince ertesi gun 300-400 gram almis oluyorum ama bulgur yiyince 200 gram civari kilo veriyorum simdi siz bulgur ye ozaman diyeceksiniz ama bulgur midemi cok rahatsiz ediyor acaip derecede gaz doluyor midem ve antrenman yapamiyorum 1-2 haftadir baldo ve bulguru karistirip lapa yapiyorum midem rahatsiz olmuyor ama kilo takibi yapmadim.

KISACASI SORUM : Bulgur ve Baldo pirinci karıştırıp yesem sorun olur mu ?

Merhabalar,baldo princ icerisinde ki nisansta ve glisemik endeksi yuksek bir bakliyat oldugu icin genelde vucut gelistirme ile musabik olan kisilerce bulk doneminde kullanilir. Bulgurunda bahsettiginiz gibi midede sisen bir besin oldugundan rahatsiz edebilme gibi bir durumu mevcut. Kilo vermeye calisiyorsaniz baldo yerine; kepekli prinç,basmati prinç,yulafli makarna veya kepekli makarna kullanabilirsiniz. İkisini karistirip yemeniz size bir fayda saglamayacaktir.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Merhabalar,baldo princ icerisinde ki nisansta ve glisemik endeksi yuksek bir bakliyat oldugu icin genelde vucut gelistirme ile musabik olan kisilerce bulk doneminde kullanilir. Bulgurunda bahsettiginiz gibi midede sisen bir besin oldugundan rahatsiz edebilme gibi bir durumu mevcut. Kilo vermeye calisiyorsaniz baldo yerine; kepekli prinç,basmati prinç,yulafli makarna veya kepekli makarna kullanabilirsiniz. İkisini karistirip yemeniz size bir fayda saglamayacaktir.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Bilgilendirdiğiniz için teşekkürler.

Back
Yukarı