Buharlı pişirici kullananların yardımı lazım

Leopara

Üye
Blue house buharlı pişirici aldım dun pilav kabı vardı 300 gr pirinc koydum 350 gr da su 35 dkya aldım ama pilav değisik olmistu siz nasıl yapıyorsunhz

pek yeme kardeşim onu plastik kap oldugu için bide ısındıgı için kansörejon riski cok yüksek sonucta plastik petrol'den yapılıyor ben geri verdim aldılar.
soruna gelecek olursak ben kapta pişiriyim dedim üstü pişmiş altı pişmemiş cok sacma geldi birazda :D

pek yeme kardeşim onu plastik kap oldugu için bide ısındıgı için kansörejon riski cok yüksek sonucta plastik petrol'den yapılıyor ben geri verdim aldılar.
soruna gelecek olursak ben kapta pişiriyim dedim üstü pişmiş altı pişmemiş cok sacma geldi birazda :D
Sendedemi bu model vardı plastik felan takmıyom pek içtigimiz su bile plastik şisede sonucta.Pilavı güzel yapsa yeterde yapamadı :)

Sendedemi bu model vardı plastik felan takmıyom pek içtigimiz su bile plastik şisede sonucta.Pilavı güzel yapsa yeterde yapamadı :)
şidmi içtigimiz su ayrı soguk sonucta
sıcak birşeyin plastigi ısıtıp yemeklere gecmesi ayrı birşey
nasıl plastik takmyıon kapları hep plastik onların cam degilki.

Ama plastiğinde sertlik ve kalite farkı var
kardeşim istedigi kadar sert olsun cam degil sonucta plasttiiikkkk o plastige sıcak deydigi surece o ..
neyse ben sadece uyardım kansörejen riski var dedim petrol içebilirmisin sen ? içebilirim dersen yemeye devam et.

kardeşim istedigi kadar sert olsun cam degil sonucta plasttiiikkkk o plastige sıcak deydigi surece o ..
neyse ben sadece uyardım kansörejen riski var dedim petrol içebilirmisin sen ? içebilirim dersen yemeye devam et.
Tabikide zararı var ama petrol icmekle bir tutumazsın.tüm görduklerim plastikti başka gormedim

Tabikide zararı var ama petrol icmekle bir tutumazsın.tüm görduklerim plastikti başka gormedim
cam olanlarda var ama biraz pahalı o tamamen petrol içmekle bire bir saten kardeşim sıcak petrol içiyorsun hemde onu o yaptıgın tavukla pilavla sırf dogal
besleniyim yağsız yemek yapıyım diye onu aldın ama daha zararlı onu geri ver eğer almazlar filan diyorsan bana özelden msj at ben sana konuşma taktigi vereyim
o zaman alırlar cünkü bende almıştım geri verdim. aynı ürün hemde.

Gittigidiyordan almıstım cayma hakkımı kullandım bakalım sinbo sco5037 var nerdeyse aynı fiyat yogurt kek corba kızartma felanda yapıyomus.paslanmaz çelikten

Saol bu arada ürün içime sinmemisti :)

Back
Yukarı