Sendedemi bu model vardı plastik felan takmıyom pek içtigimiz su bile plastik şisede sonucta.Pilavı güzel yapsa yeterde yapamadıpek yeme kardeşim onu plastik kap oldugu için bide ısındıgı için kansörejon riski cok yüksek sonucta plastik petrol'den yapılıyor ben geri verdim aldılar.
soruna gelecek olursak ben kapta pişiriyim dedim üstü pişmiş altı pişmemiş cok sacma geldi birazda![]()
şidmi içtigimiz su ayrı soguk sonuctaSendedemi bu model vardı plastik felan takmıyom pek içtigimiz su bile plastik şisede sonucta.Pilavı güzel yapsa yeterde yapamadı![]()
Ama plastiğinde sertlik ve kalite farkı varşidmi içtigimiz su ayrı soguk sonucta
sıcak birşeyin plastigi ısıtıp yemeklere gecmesi ayrı birşey
kardeşim istedigi kadar sert olsun cam degil sonucta plasttiiikkkk o plastige sıcak deydigi surece o ..Ama plastiğinde sertlik ve kalite farkı var
Tabikide zararı var ama petrol icmekle bir tutumazsın.tüm görduklerim plastikti başka gormedimkardeşim istedigi kadar sert olsun cam degil sonucta plasttiiikkkk o plastige sıcak deydigi surece o ..
neyse ben sadece uyardım kansörejen riski var dedim petrol içebilirmisin sen ? içebilirim dersen yemeye devam et.
cam olanlarda var ama biraz pahalı o tamamen petrol içmekle bire bir saten kardeşim sıcak petrol içiyorsun hemde onu o yaptıgın tavukla pilavla sırf dogalTabikide zararı var ama petrol icmekle bir tutumazsın.tüm görduklerim plastikti başka gormedim