Bu yaz spora başlayacağım 2-3 tane sorum var yardımcı olurmusunuz?

Öncelikle merhaba,

Adım Mert, 16 yaşındayım 173 cm 71 kilogramım.

Öncelikle amacım abartılı bi vücut değil, sadece hacim kazanmak bunun yanında yağ oranını azatlmak ve güç kazanmak,

Hayliyle okullar bitti yeni bir program oluşturmak istiyorum kendime, gün içerisinde her şeyi yapabilirim koşma olsun vs. sadece ''fazla'' dikkat edemeyeceğim şey yemek-içmek olur geri kalan koşu, yürüyüş, spor salonu gibi gereksinimleri düzenli bir şekilde yapabilirim.

Şimdi tecrübeli olan kardeşlerim, abilerim bana akıl verebilirmi nasıl bi yol izlemem lazım ne yapabilirim. Şimdiden teşekkürler.

Kardeşim bende 17 yaşındayım salı günü salona yazıldım bugün ilk kez gideceğim akşam. Bence sende bir salon bul eğer belirli bir hedefin varsa bunu profesyonellerden yardım alarak yap. Benimde beslenme konusunda sıkıntılarım var ama çözeceğim Allah'ın izniyle. Bu iş koşmayla falan olacak iş değil,salonda çalışmalısın.

beslenme sorun olacaksa hiç başlama daha iyi düzensiz beslenme ile ne kadar bilinçli antreman yapsanda fit vücutlu olamazsın ama amacın koşarak yüzerek forum tutmaksa boş gıdalardan uzak durup kaliteli beslenerek form tutarsın

Geçen yaz 3 ay gittim okullar sınavlar vs. Birakmak zorunda kaldım sonra 15tatilde 2-3 ay felan gitmiştim yine

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Back
Yukarı