Bu yaşta bunalıma giricem !

17 yaşındayım. Boyum 164 ve kilom 74 , vermem gereken 15 kilo var kocaman popom ve aşırı kalın bacaklarım var . Ölçüler 95-70-115 böyle. Diğer kısımlarında erimesi gerekiyor ama önceliğim bacaklar ve popo . Evde kondisyon bisikletim var en fazla orta derecede 30 dk dayanabiliyorum bu yeterli mi ? Tek başına bisikletle 1 ayda incelme olur mu ? Küçüklüğümden beri bunlarla uğraşıyorum lütfen yardım edin :(

bir spor salonuna yazılın , hemen akabinde bir diyetisyenede başvurup beslenme duzeninizi beraber gozden geçirin. bu iki merci size yeterli yardımı sağlayacaktır. kolay gelsin diyorum

Diyetisyene gittim verdiğimin fazlasıyla geri aldım , 3 ay b-fit e gidip bi sonuç alamadığımdan ailem başka yere göndermiyo mecbur kendi çabalarımla bişeyler yapmak zorundayım bu arada cevap verdiğiniz için teşekkürler :)

merhaba bende 1 buçuk aydır kilo vermeye çalışıyorum. sonuçlardan da memnun sayılırım sana 'shaun T. insanity' programını önerebilirim bende kesinlikle işe yaradı 1 buçuk ayda 8 kilo verdim ve selülitlerimde falan bi hayli fark oldu program başta zor gelebiliyor yapamıyorum diiye oturup ağladığımı bile oldu ama şu an 2. aydayım ve çok gelişme var. 1 tane şınav çekemeyen ben aralıksız 17-18 şınav çekebiliyorum bacaklarımda ve omuzlarımda büyük farklılıklar var youtube da aratırsan karşına insanity hakkında bi çok video çıkacaktır sonuçlar çok olumlu thums:

niçin kendine 1 ay süre koyuyorsunki?
sabır et sıkı diyet yap, kondüsyon bisikletine 30 dakika dayanıyorsan,gün içerisinde bi kaç kere bin,ve arada sprint at,sabır ettikten sonra başarırsın...

bayanlarda kilo verirken spor yapmaları şart değil tabi sarkmaları göze alırım dersen. işin sırrı boğazını tutmak ve planlı diyet

Zaten yemekle bi problem yok hiç yemesemde onu aramam ama kışın okul varken masa başından kalkmıyorum ders çalışcam diye ondan kilo veremiyorum . Biraz daha fazla hareket lazım azim lazım ölçülerde küçülme görsem bi devamını getiririmde inşallah olur :)

öncelikle sabah uyanır uyanmaz 1 ya da 2 bardak su içiniz. Metabolizmanızın daha hızlı çalışmasını sağlar. aynı zamanda öğle ve akşam yemeğinden 10 dakka önce de 1 bardak su için. yemeklerde yoğurt yemeyi tercih edin. ve tabikide spor yapın koşun, ip atlayın,.. kalori yakın kısacası :)

Bu işin sırrı düzenli beslenme ve spor ;)
Spor yapmalısın kilo verirken sarkmaları önlemek ve vücudun sıkı durmasını sağlamak için,
Dİyet yapmalısın yaptığın sporun faydalarını görebilmek için.
Forumu araştırırsan daha fazla bilgiye sahip olabilirsin :)
İyi günler,

Bisikleti biraz araştırdım ama 40 dk dan az yapılırsa yağ yakılmıyor falan yazmışlar aklımı karıştırdı bu kadar sürede de sadece 2 dilim ekmek yakılıyomuş gerçekten öyle mi ? :S Bacaklarımın küçülmesi için ne kadar yapmam gerekiyo ?

Back
Yukarı