Bu vücut için..?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Body_
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Body_

Üye
Merhaba arkadaşlar,

geçen gün alacakaranlığı izlerken farkettim. Orada oynayan Jacob Black adlı aktör var.
Bu vücudu yapma için illa steroid kullanmak gerekir mi ? veya gerekmezse bir ekto-mezo yapılı bir kişilik bu vücudu yapabilir mi özellikle kollar??

Bu arada kusura bakmayın resim ekleyemedim google dan aratırsanız hemen çıkıyo zaten

Tabiki yapabilirsin. Ben başladığımda 55 kiloydum. Bahsettiğin kişiyi hedefliyorsan eğer, doğru çalışır ve beslenirsen 1.5 sene sürmez hedefine ulaşman. Ulisses JR gibi olmak istiyorum deseydin steroidsiz olmaz derdim, ama Taylor Lautner'in(Jacob Black) çok sağlam bir vucudu yok. Herkes yapabilir o vücudu.

Son düzenleme:
Lanet olsun kızlara benim vucudum ondan daha iyi diyorum ama inanmıyolar :D dostum onun vücudunda birşey yok 5 6 ayda yapılır steroide zaten karşıyız :D e Birde cocuk yakışıklı orası var o çalışarak olmuyo :D

Pek kaslı olduğu söylenemez 1yıla varmaz çok rahat yapılır o vücut :)

Lanet olsun kızlara benim vucudum ondan daha iyi diyorum ama inanmıyolar :D dostum onun vücudunda birşey yok 5 6 ayda yapılır steroide zaten karşıyız :D e Birde cocuk yakışıklı orası var o çalışarak olmuyo :D

Yorumuna baya güldüm doğrusu. teşekkürler ama ben onun en cok biceps kollarını beğeniyorum.Harika duruyor.

Yorumuna baya güldüm doğrusu. teşekkürler ama ben onun en cok biceps kollarını beğeniyorum.Harika duruyor.

Evet bicepsleri gerçekten iyi filmde kurta dönüşüceği sahnelerde ( çıplak oldugu :D ) bicepslerinden damar çıkıyodu manyak birşey ya :D ve gel gelelim benim bicepsler 4 ayda sadece 1.5 cm gelişti :D

Back
Yukarı