Bu Vücut Şekle Girermi ?

be 110 kiloydum vg ye basladım ... 4 ay oldu 90 kiloyum ama kardiyoda yapıyorum suan yag yakıcı kullanmaya basladım yeni yeni sizce kotu mu yaptım ? once zayıflayıp sonramı baslasaydım :S
asıl sıkıntılı durum şu, sen kas yapıyorsun ama aynı zamanda kilo kaybediyorsun yağla birlikte kas kaybedince biraz şevkin kırılır, obliqler zayıflayınca gider ama yanlarında kolları da götürebilir, kas kaybetmeden yağ yakabiliyorsanız sıkıntı olmaz

ben protein agirlikli bir diyet ugluluyorum aynı zamanda yag yakıcı kullanıyorum ve duzenlı sekilde salona gidiyorum yani kaybediyorsam kastan cok yag kaybediyorumdur diye dusunuyorum benim tek amacim zayıflamaktı arkadas cevremde VG yapanlar oldugu ıcın daha agırıklı bende onlarla birlikte olim diye secmistim aslinda sadece kardiyo icin salona gidicektim :) bilmiyorum suanda halimden memnunum :) gec olsun guc olmasın .. 8~9 ay sonra fit bir vuguda sahip olurum herhalde :)

ben protein agirlikli bir diyet ugluluyorum aynı zamanda yag yakıcı kullanıyorum ve duzenlı sekilde salona gidiyorum yani kaybediyorsam kastan cok yag kaybediyorumdur diye dusunuyorum benim tek amacim zayıflamaktı arkadas cevremde VG yapanlar oldugu ıcın daha agırıklı bende onlarla birlikte olim diye secmistim aslinda sadece kardiyo icin salona gidicektim :) bilmiyorum suanda halimden memnunum :) gec olsun guc olmasın .. 8~9 ay sonra fit bir vuguda sahip olurum herhalde :)
o sürede sabırla çalışırsanız başarırsınız, zamana yaymak daha doğru bencede

Yani en az 70-75 kiloya düşmem gerek ondan sonra vg ye başlamalıyım

Yanlis dusunuyorsunuz, saglam bir beslenme programi ile hafta da yapacaginiz 3 gun siki agirlik idmani (cok tekrar, az dinlenme agirlik idmanini neredeyse aerobik idmana cevirecek sekilde) 2 gun ise saglam bir kardio ile istediginiz seviyeye gelebilirsiniz. SAbir ekleyin bunlarin yanina :)

Back
Yukarı