Bu Vücut Şekle Girermi ?

dermem

Üye
Arkadaşlar hiç kardiyo yapmadan yağ yakarak kas yapabilirmiyim bu vücutla
Boyum 1.70
Kilom 100

Zaten vg yapıyorum ve de çok zevk alıyorum ama kardiyo yap demeyin hiç sevmiyorum kilo takıntım yok sadece biraz yağlanma sorunu gitse yeter.

Şimdiden cevap verecek olan arkadaşlara TEŞEKKÜRLER

Eklentiler

• DSC00007.JPG
    DSC00007.JPG
    118,8 KB · Görüntüleme: 525
  • DSC00008.JPG
    DSC00008.JPG
    109,9 KB · Görüntüleme: 478
  • DSC00010.JPG
    DSC00010.JPG
    107,7 KB · Görüntüleme: 485
  • DSC00013.JPG
    DSC00013.JPG
    103,6 KB · Görüntüleme: 487
Yağ yakmak ve fit bir görüntü istiyorsan kardiyo yapmalısın.

Şekle girer ama kararlı olmanız gerekiyor. Ve uzun bir süre süreceğini baştan kabul etmeniz lazım. Cardio çalışması ve düzenli bir diyet yapmanız gerekiyor.

biraz yağlanma sorunu mu? göbeğiniz neredeyse bağımsızlğını ilan edip bayrak dikecek sevgili dermem.

şaka bir yana öğünlerinizi bölün az az yiyerek midenizi küçültün yağlardan uzak durun ve cardio yapın! yoksa helyum yutmuş gibi dolanmaya bir süre daha devam edeceksiniz gibi sevgili dermen.

Dermem benimde senin gibi vücudum vardı. boyum şuan 1.80 kilom 100 ama vücudum şekile girmeye başladı .antalya'da oturuyorum hergün 1 saat seri şekilde yüzüyorum,1 saat parkda spor yapıyorum,30dk yürüyorum ve çok önem vermesemde yağlı ve fazla kilo aldıran yemeklerden kaçınıyorum. gerçekte benimde senin gibi vücudum vardı. ama biraz toparladım. hiç yağ yakıcı vb. şeyler kullanmadım.
Buda vücudumun bir görüntüsü. ; http://d1208.hizliresim.com/10/u/c8w34.png

Umarım yardımcı olmuşumdur. ben yapabildiysem sende yapabilirsin.

azim disiplin doğru çalışma iyi uyku sabır
herşey yoluna girecektir

bak ben 110 kiloydum 3,5 ayda 19 kilo verdim suan 91 kiloyum diyette yapmadım ustelik sadece yediklerime dikkat ediyodum yani cayı sekersiz iciyodum beyaz ekmek yerine her ogun 1 2 dilim tam tahilli ekmek yiyodum vg yapıyodum hergun salonda sadece 30~35 dk kardiyo yapıoyodum fakat hergun duzenlı olarak basketbol oynuyodum oyle takimda falan değil sahildeki basket sahasina gidiyodum kim varsa tanidik tanimadik bende katilim size diyodum oynuyodum gecenlerde yag yakıcı almaya basladım suan daha da fazla kardiyo yapıorum yani demek istedigim kardiyo yapmadan gitmez kardesim o yaglar ... sen bodyforumtr ailesini dinle kardiyo yapmaya basla en kısa zamanda

her vücut şekle girer bunda şüpheniz olmasın yeterki isteyin beslenme uyku ve motivasyonunuza özen gösterin amacınıza ulaşırsınız ağırlık antremanına cardioyuda ekleyin faydasını göreceksiniz

söle 4 senem var benım hıc acelem yok dersen az agırlık cok tekrarla anca erır bence senın yag oranın%30larda gezıyordur. dusunelım o fıtadamlarda%10 -12 lerde senın kafadan 30 kg yag fazlan var desek kı dermem arkadasım bunun kardıyosuz yapılmasıcokzor bence sen vg yı bırak. söle ol 70 72 kılo basla vg ne ama sımdı vucutta kas bıle olsa o yagdan bellı olmazkı.

be 110 kiloydum vg ye basladım ... 4 ay oldu 90 kiloyum ama kardiyoda yapıyorum suan yag yakıcı kullanmaya basladım yeni yeni sizce kotu mu yaptım ? once zayıflayıp sonramı baslasaydım :S

Back
Yukarı