bu vücudu nasıl şekle sokabilirim? :(

arkadaşlar başlayalı 2 hafta oluyor fotolarda gozukecegi gibi neler yapmam gerekir ? vücudumda zaten yag %9 cıktı simdi beslenme programı flan uygulayamam heralde nedeni zayıf olmam e ben sporu nasıl yapıcam bu sekilde ya gelişme kat edemezmiyim ? kilo almak benım ıcın sorun alamıyorum ne kadar yesemde metobolizma cayır cuyur yakıo ..ha birde oyöe beslenme programım flanda yok hani zati zayıf gorunumluyum elime ne geçse mideye indiriyorum ha bunun yanında süt,yumurta,tavuk,kırmızı et bunlarıda hiç eksik etmiyorum.. öğünlerimin arasında.
protein toz u kullanmama gerek varmı weight gainer kullanmıstım gecen sene 2 ay..? %9 yag ıle karın kasları gozukur demıssınız ama ben neden goremıyorum kendimde :P bu adonisler filan cıkmaz heralde bu kiloyla yardım edin ihtiyacım var yardıma
tskler...

boy : 1.77
kilo : 63

Eklentiler

• 31072009315.jpg
    31072009315.jpg
    41 KB · Görüntüleme: 454
  • 31072009314.jpg
    31072009314.jpg
    44,6 KB · Görüntüleme: 456
  • 31072009312.jpg
    31072009312.jpg
    42,7 KB · Görüntüleme: 426
amacım zaten irileşmek değil varolan kas şekilerini meydana çıkartmak yani illa kilo mu almam gerek fit bir vücut yapmam için onu anlamıyorum millet bana özenle bakar ben yağlı insanlara imrenir oldum be. :(

Son düzenleme:
Ben kilolu olmaktan memnun değilim sende zayıf olmaktan :) ayrıca bana kalırsa bir 3 ay çalış sonra çalışmaya başlamadan önceki ve sonraki fotolarını koyarsan daha iyi yorumlar alabilirsin bence..

Daha önceden çalışmadığını tahmin ederek arka kollarının çalıştıkça normalden daha büyük hale geleceğini düşünüyorum

Back
Yukarı