Bu vücuda bulkmu definasyonmu ?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan AzizK
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
merhabalar aynı sorun bendede var 87 kilo idim belim 105 cm idi şimdi 73 kiloya düştüm ve belim 88 de kaldı ve artık eritemiyorum yanlar ve göbek biraz kaldı bb yapalıda 5 ay oldu .sorum şu artık çelimsiz gösteriyorum biraz kilo almalımıyım yoksa rejime devam mı etmeliyim kilo alırsam doğal olarak belimde kalınlaşacak ama bu durumda ne yapmalıyım önerileriniz nedir?
Aynen banada öyle diyolar nasıl olacak hiç bilmiyorum bende iyice cardioya yüklensem olan kaslarda eriyecek

hocam ben çok araştırdım ve düzgün beslenme ve kardiyo ile bunun zamaanla gideceğini öğrendim acele etmeye gerek yok yani herşey sabırda bitiyor

Beslenmem:
Sabah 6:40
1 Bardak süt
1 Kase lor peyniri
2 yumurta beyazı

Saat 8:30 gibi lipo6 atıyorum

Ara öğün Eti crax sade 36gr paket

Öğle
Lor peyniri
2 Yumurta beyazı
1 bardak süt

Antreman öncesi
1 Tabak haşlanmış makarna
Lipo 6
Amino asit

Antreman sonrası
1 Tabak haşlanmış makarna
1 Kase lor peyniri
2 Tavuk butu haşlanmış

Saat 20:00

Baklagil veya çorba
Örn: kuru fasulye, barbunya, yeşil fasulye
Örn:Mercimek çorbası

Saat:23:00 yatış
2 yumurta beyazı
1 kase lor peyniri

Ve günde 3 4 litre su

Buda antreman programım 4.ayım kendim oluşturdum
Göğüs
Bench Press 12-10-8-8
Dumbell Fly 12-12-10
Alt göğüs bench press 10-8-8-8
Alt göğüs dumbell fly 12-12-10
Üst göğüs Bench press 10-8-8-8
Chest Press 12-10-8
Triceps
Dips
Yatarak Dumbell Triceps
Dumbelle Sırta indirme
Wrist Curl 3x10
Reverse wrist Curl 3x10
Karın hareketleri

Salı
Sırt
Sırta çekme 4x10
T bar rowing 4x10
Karna çekiş 4x10
Dumbell Rows 4x10
Biceps
Barbell curl 10-8-8
Dumbell curl 3x10
Konsantrasyon 10-8-6
Hammer curl 3x10

Çarşamba

Omuz
Shoulder press 4x8
Arnold press 10-8-8
Lateral Raise 3x10
Dumbell front raise 3x10
Bacak
Leg extension 12-10-8-6
Leg press 3x10
Calf raise 3x50
Karın hareketleri

3 gün gidip 1 gün dinlenme

Sırt biceps ,Göğüs triceps yapacaksan Kol hareketlerini azaltman gerekir. Ayrıca iyi bir sırt antrenmanı sonrası bu kadar kol hareketi yapamaman lazım.
Ayrıca bacak olarak da Sadece Quadriceps hareketleri var, Hamstring için hareket olmalı , Leg Curl, DB Deadlift, Stif Leg Deadlift gibi.

Sırt biceps ,Göğüs triceps yapacaksan Kol hareketlerini azaltman gerekir. Ayrıca iyi bir sırt antrenmanı sonrası bu kadar kol hareketi yapamaman lazım.
Ayrıca bacak olarak da Sadece Quadriceps hareketleri var, Hamstring için hareket olmalı , Leg Curl, DB Deadlift, Stif Leg Deadlift gibi.
Yeni program aldım salon hocasından buraya yazdığım kendi programımdı yeni programdada 1.gün göğüs biceps 2.gün omuz arka kol 3.gün kanat biceps 4.boştu bende bacak ekledim 5.gün dinlenme

Back
Yukarı