Hasan Kosal
Üye
Arkadaşlar herkese merhabalar,
Soruma geçmeden önce bu sporda ve dolayısıyla forumda da yeni olduğumu belirtmek isterim. Arkadaşlar ben bu sporu 1 aydır yapmaktayım. Yurt dışında yaşadığımdan dolayı, boş vaktim çok. Bu sebeple sabah 7.30 - 8.30 arası haftanın 6 günü bu sporu yapıyorum. Günün geri kalan kısmınıda beslenmeye ve dinlenmeye ayırıyorum. Uykularımda gayet düzenli. Sizce yinede haftanın 6 günü yapmak çok mu ? Şuanda herhangi bir destekleyici besin kullanmamaktayım. Mâlum 1 ay oldu henüz.
İkinci sorum ise programım hakkında. Yaşadığım yerde bu işten anlayan hiç kimse yok.. Sürekli split programlar öneriyorlar. Ben bir makineden bir makineye geçincede bana dalga geçer gözle bakıyorlar herneyse.. Bu ayrı bir mevzu. Sorum şu programı internette belirli bir kaç siteden buldum bana bu sitede dahil program aldığım siteler gerek makaleleriyle, gerek programlarıyla çok yardımcı oldular. Herkesin keywordleri girip ulaşabileceği programlar.. Fakat yinede sizin görüşlerinizi merak ediyorum. Sonuçta haftanın 6 günü bu hareketleri uyguluyorum. Dinlenmem ve beslenmemi sıkı tutmaya çalışıyorum. Sizce iyi mi yoksa yinede 4 güne indirmelimiyim. Şimdiden değerli cevaplarınız için teşekkür ederim.
* Boy: 1.81
* Kilo: 79
* İstediğim: Göbek ve bel çevrsindeki yağlardan kurtulmak, güçlenmek.
- Squat
- Deadlift
- Bent Over Row
- Shrug
- Dambell Curl & Hammer Curl (superset)
- Mekik & Leg Raise (superset)
Salı
- Isınma , 5 dakika koşu
- Bench Press
- Dumbell Bench Press
- Alkışlı Şınav
- Over Head Press
- Bent Over Row
- Barbel Curl
Çarşamba
- Isınma, 5 dakika koşu
- Bench Press
- Dumbell Fly
- Şınav
- Skull Crusher & Cable Push Down (superset)
Perşembe
* dinlenme
Cuma
- Isınma, 5 dakika koşu
- Squat
- Deadlift
- Calf Raise
- Overhead Press
- Side Raise, Rear Deltraise (superset)
- Farmer's Carry, Şınav.
Cumartesi
* salı günü tekrarı.
Pazar
* bu günde eksik hissettiğim, biceps ve tricesplerimi çalıştıracak egzersizleri uyguluyorum. Isınma ve koşu ile (15 dakika koşu)
Soruma geçmeden önce bu sporda ve dolayısıyla forumda da yeni olduğumu belirtmek isterim. Arkadaşlar ben bu sporu 1 aydır yapmaktayım. Yurt dışında yaşadığımdan dolayı, boş vaktim çok. Bu sebeple sabah 7.30 - 8.30 arası haftanın 6 günü bu sporu yapıyorum. Günün geri kalan kısmınıda beslenmeye ve dinlenmeye ayırıyorum. Uykularımda gayet düzenli. Sizce yinede haftanın 6 günü yapmak çok mu ? Şuanda herhangi bir destekleyici besin kullanmamaktayım. Mâlum 1 ay oldu henüz.
İkinci sorum ise programım hakkında. Yaşadığım yerde bu işten anlayan hiç kimse yok.. Sürekli split programlar öneriyorlar. Ben bir makineden bir makineye geçincede bana dalga geçer gözle bakıyorlar herneyse.. Bu ayrı bir mevzu. Sorum şu programı internette belirli bir kaç siteden buldum bana bu sitede dahil program aldığım siteler gerek makaleleriyle, gerek programlarıyla çok yardımcı oldular. Herkesin keywordleri girip ulaşabileceği programlar.. Fakat yinede sizin görüşlerinizi merak ediyorum. Sonuçta haftanın 6 günü bu hareketleri uyguluyorum. Dinlenmem ve beslenmemi sıkı tutmaya çalışıyorum. Sizce iyi mi yoksa yinede 4 güne indirmelimiyim. Şimdiden değerli cevaplarınız için teşekkür ederim.
* Boy: 1.81
* Kilo: 79
* İstediğim: Göbek ve bel çevrsindeki yağlardan kurtulmak, güçlenmek.
Pazartesi
- 5 dakika koşu, ısınma. - Squat
- Deadlift
- Bent Over Row
- Shrug
- Dambell Curl & Hammer Curl (superset)
- Mekik & Leg Raise (superset)
Salı
- Isınma , 5 dakika koşu
- Bench Press
- Dumbell Bench Press
- Alkışlı Şınav
- Over Head Press
- Bent Over Row
- Barbel Curl
Çarşamba
- Isınma, 5 dakika koşu
- Bench Press
- Dumbell Fly
- Şınav
- Skull Crusher & Cable Push Down (superset)
Perşembe
* dinlenme
Cuma
- Isınma, 5 dakika koşu
- Squat
- Deadlift
- Calf Raise
- Overhead Press
- Side Raise, Rear Deltraise (superset)
- Farmer's Carry, Şınav.
Cumartesi
* salı günü tekrarı.
Pazar
* bu günde eksik hissettiğim, biceps ve tricesplerimi çalıştıracak egzersizleri uyguluyorum. Isınma ve koşu ile (15 dakika koşu)