baslıkların cogunu inceledim.cok yararını görecegim seyler öğrendiğime inanıyorum.benim sorunum elimdeki supplementlarla kombine edip maksimum verim elde edecegim yag yakıcı hakkında değerli görüşlerinizi almak.
boy 1.80 kilo 78 1yıldır vg yapıyorum.dumbellllsküçük yaşlardan beri güce dayalı işler yapıyorum.özellikle karın ve bel bölgesindeki simit halinde bulunan yag sorunum var.cok deil üst dörtlü belirgin yag üst dörtlünün alt kısmında.
elimdeki supplementler:
optimum whey
optimum vassive-ce
animal pak
iki ürün daha alıcam.(amerikadan)birini yag yakıcı alsam yararı olur mu?örneğin:Nutrex Lipo 6 , MuscleTech Hydroxycut Hardcore 2005-2008 aralıgında en iyi seçilen Nutrex Lipo 6 veya sizin önereceğiniz farklı bi ürün.
tabi baslıkların cogunda kütle yapmayla yag yakmanın aynı anda cok zor olduğunu okudum.
bu yönde görüşleriniz ve fikirlerinizide bekliyorum.mesela hiç bulaşma yag yakıcıya sen onun yerine sunları al kas kütlen artarsa zaten yag oranın düser....
şimdiden teşekkürler

elimdeki supplementler:
optimum whey
optimum vassive-ce
animal pak
iki ürün daha alıcam.(amerikadan)birini yag yakıcı alsam yararı olur mu?örneğin:Nutrex Lipo 6 , MuscleTech Hydroxycut Hardcore 2005-2008 aralıgında en iyi seçilen Nutrex Lipo 6 veya sizin önereceğiniz farklı bi ürün.
tabi baslıkların cogunda kütle yapmayla yag yakmanın aynı anda cok zor olduğunu okudum.

şimdiden teşekkürler