Bu sporun en sevmediğiniz yönü nedir ?

en uyuz olduğum şey sen bu tozları alıyorsun ama 1 ay yapma bu kasların hepsi gidecek demeleri. bir tane arkadaşım ise şey demişti '' benim babam diyor ben de kullandım gençliğimde sonra bırakınca kaslarım sarktı. '' demiş sonra arkadaşım babasına anlattı protein amino vs.. kullandığımı adam geldi bana kızdı oğlumu da alıştırısın sen diye artık bıktım böyle cahil insanlardan muhattap olmamaya çalışıyorum artık.

Çevrendekilerin sürekli boşu boşuna kendini yoruyorsun tarzı lafları, ileriki seviyelerde programlar,hareketler için vs. baya araştırma yapmak gerektirmesi, acaba yeterince kası çalıştırdım mı ya da kası iyi besleyebildim mi gibi sorularla kafayı meşgul etmesi..

Yalanci hipertrofiyi sevmiyorum. Gecici bir sisme oluyor.1 hafta sonra o sislik iniyor. Kalici olmasi icin cok calismak gerek.

GT-I8150 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Cinsel İsteğin artması

Yağı kasa çevirsem demeleri

Hareketi salonda herkesin hızlı hızlı yapması

bilimin hiçe sayılması

proteın tuvaletemı gıdıyor hahahaha :D :D ınanmayın bunlara.fazla proten dırekt kandakı amonyagı bozup yag olarak depo edılır..

ayrıca emre abı haklı, 2 satte bır yemeye gerek yok hep ınsulın salgılayıp anabolıc hormonları dusurursun.. 2-3 ogun ye 5 ogun ye yeter sana..

proteın tuvaletemı gıdıyor hahahaha :D :D ınanmayın bunlara.fazla proten dırekt kandakı amonyagı bozup yag olarak depo edılır..

ayrıca emre abı haklı, 2 satte bır yemeye gerek yok hep ınsulın salgılayıp anabolıc hormonları dusurursun.. 2-3 ogun ye 5 ogun ye yeter sana..
Yağ olarak depolanmak için protein son kullanılacak şeydir vücutta ama kalori ihtiyacınızın üzerine fazlasıyla çıktıysanız ve bunu da protein alarak yaptıysanız elbette yağ olarak depolanması söz konusu olabilir ama hiçbir zaman aldığımız protein fazlası %100 yağ olarak depolanmaz. Kaldı ki her aldığımız besinin belirli bir biyolojik değeri yani kullanılabilirlik oranı vardır aldığımız her protein %100 oranında absorbe edilip kullanılamaz.

Kullandığım supplementlere uyuşturucu muamelesi yapılması. Birde ailen ile bir yemeğe çıkınca onlar künefeyi götürürken benim izlemem :D

Doktor bile ilaç gözüyle bakıyor kardeş ailenin öyle düşünmesi doğal bizimkilerde öyle doktordan iyi mi bilceksın dıyor :) barfıks cubugu var odamın kapısında gıdıp 50 tane cekıp gelıyorum bu pazuları o ilaç şişiriyor dimi diyor babam :)

Hem en sevdiğim yönü hemde en sevmediğim yönü şu.. Ben yemeği yiyorum, proteinimi karbonhidratımı yağımı vs. gerektiği kadar alıyorum, sonrasına karışmıyorum :) Vücut benden habersiz, benim kontrolümde olmadan yiyecekleri sindiriyor, kaslara yolluyor... Sonra kaslar büyüyor, yada parçalanıyor yani benim kontrolümde olmadan sanki içimde benden başka bişi varmış gibi olayların yönetilmesi, hem ilgimi cezbediyor hemde beni korkutuyor.. :) İşte Allah'ın büyüklüğü..

Back
Yukarı