Bu sporu yapmayı çok istiyorum ama...

Arkadaşlar Bu sporu yapmayı çok istiyorum ama vücudum çok orantısız.
Boyun çevrem 38 cm
Bir omuzdan Diğer omuza 108 cm
Alın Çevrem 54 cm

65 kg
174 boy
/13 yağ oranı
Mezomorf vücut tipi

Omuzların bu durumda çok uzun kalıyor ve vucut geliştirme yaparsam dahada uzar ve çok çirkin bir goruntu alır.

Napayım mesela Vucudu iri gösterecek kas gruplarını çalışmayayımmi?
Örnek Sırt Trapest Ve yan omuz

Omuzlardan Ön ve Arka Çalışılacak şekilde yoksa Bırakiyımmı.

pek anlamadım yorgunum ama galiba omzunun geniş olduğunu söylüyorsun.
ama 108 santim gayet küçük omuz ama vücut ölçülerine göre büyüktür diyelim.
hiç kasmana gerek yok.
omzu çalışmaya devam et. göğüs ölçün ve kol ölçün büyüdükçe büyük omuz efsane bir görüntü katar.

sırt da keza çok önemli. görüntünün güzelliğinde büyük payı var. ki omuz sahiden dediğin gibi aşırı büyükse sırt da o omzun orada doğal ve güzel gözükmesini sağlayacaktır. şu an tek düşünmen gereken her bölgeni çalıştırmaktır diye düşünüyorum. omzu bırakma.

hiç kasmana gerek yok.
omzu çalışmaya devam et. göğüs ölçün ve kol ölçün büyüdükçe büyük omuz efsane bir görüntü katar.

sırt da keza çok önemli. görüntünün güzelliğinde büyük payı var. ki omuz sahiden dediğin gibi aşırı büyükse sırt da o omzun orada doğal ve güzel gözükmesini sağlayacaktır. şu an tek düşünmen gereken her bölgeni çalıştırmaktır diye düşünüyorum. omzu bırakma.
hiç kasmana gerek yok.

Harika Teşekkür ederim dostum Dediklerinin aynısını uyguluycam eger rahatsız etmek gibi olmasın ama.Bur sorun olucak 125 gr proteinin 80gr hayvansal kalanı bitkisel düşünüyorum uygunmudur yokda hayvansal konusunda dahada yüksek alıyimmi?

Harika Teşekkür ederim dostum Dediklerinin aynısını uyguluycam eger rahatsız etmek gibi olmasın ama.Bur sorun olucak 125 gr proteinin 80gr hayvansal kalanı bitkisel düşünüyorum uygunmudur yokda hayvansal konusunda dahada yüksek alıyimmi?

hiçbir şey olmaz. ben yarı yarıya bile beslendiğim oldu etki görmeye devam ettim. sadece karbon değeri de yüksek olduğundan bitkisel proteinin her daim devam ettirelemiyor ama senin kilona bakıldığında senin için hiçbir sıkıntı yok.

Çok sevdigim bir hocamın sözü vardır onu şuraya bırakıyorum sen antreamanını yap eğer fazlalıgından rahatsız oldugun kasın varsa ben onu senden parayla satın alacağım dostum Sen Antremanını dogru düzgün yap vücut illaki orantılanır ve Gelişim için Sabırsızlanma Her Barutun Patlama Noktası Farklıdır Önemli Olan Patladıktan Sonra Yere Düşmemek Düşsende Daha Güçlü Şekilde Kalkmak

Çok sevdigim bir hocamın sözü vardır onu şuraya bırakıyorum sen antreamanını yap eğer fazlalıgından rahatsız oldugun kasın varsa ben onu senden parayla satın alacağım dostum Sen Antremanını dogru düzgün yap vücut illaki orantılanır ve Gelişim için Sabırsızlanma Her Barutun Patlama Noktası Farklıdır Önemli Olan Patladıktan Sonra Yere Düşmemek Düşsende Daha Güçlü Şekilde Kalkmak
Elvet kas inşaasi uzun ve zorlu bir süreç bir anda olmaz zaten Teşekkür ederim

Back
Yukarı