3cü Ayımdayım kilo almak için başladım ve 57 Kilodan 62 kilo ya Çıktım.bu kilo ya 2 ayda Ulaştım.Ama geçen ay kilo artımım durdu bende protein tozuna başlıyım dedim yaz sıcaklarında iyi beslenemediğim için ama proteininde kilo bakımından bir yararını görmedim
şu an hala kullanıyorum.Beslenmeme dikkat ediyorum 3 öğün yiyorum ama kaliteli besleniyorum.Ara öğünlerim Yok
Sizce Kilom kışa doğru artmaya başlarmı?
haftada 4 gün gidiyorum 3*40 mekik çekiyorum
bir başka mekik türü var onuda 3*40 yapıyorum
Yeni olduğum için terimleri bilmiyorum kusura bakmayın.Bunda ise sorum Karın ortalama ne kadar sürer yani belirgin baklavalar ? şu an çünkü hiç bir şey gözükmüyor.
Ve ilk 1.5 ayımda normal iple kalıp çeken aletlerle çalıştım
İsimlerini bilmiyorum Sonra proteine başlayınca hoca serbest aletlere geçirdi
Onlarda ise sorunum 7 aydır fitnesse gidem arkaşım 45 kilo yatarak halter basarken ben sadece 5 lik kalıpları takabiliyorum bu bile beni çok zorluyor çubuk kaç kilo bilmiyorum. sizde bu ağırlığım şu an normal mi? Yoksa arttırmaya mı çalışmalıyım ?
Yaş 18 Boy 1.83
Yazım çok amatörce ama kusura bakmayın!

Sizce Kilom kışa doğru artmaya başlarmı?
haftada 4 gün gidiyorum 3*40 mekik çekiyorum
bir başka mekik türü var onuda 3*40 yapıyorum
Yeni olduğum için terimleri bilmiyorum kusura bakmayın.Bunda ise sorum Karın ortalama ne kadar sürer yani belirgin baklavalar ? şu an çünkü hiç bir şey gözükmüyor.
Ve ilk 1.5 ayımda normal iple kalıp çeken aletlerle çalıştım

Onlarda ise sorunum 7 aydır fitnesse gidem arkaşım 45 kilo yatarak halter basarken ben sadece 5 lik kalıpları takabiliyorum bu bile beni çok zorluyor çubuk kaç kilo bilmiyorum. sizde bu ağırlığım şu an normal mi? Yoksa arttırmaya mı çalışmalıyım ?
Yaş 18 Boy 1.83
Yazım çok amatörce ama kusura bakmayın!