Bu Spor Aletinin Adı Nedir? Nasıl bulabilirim ?

  • Konuyu başlatan Konuyu başlatan SOFI
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

SOFI

Üye
Merhabalar.İş yerimizde yaklaşık 5 6 parça aletler alarak spor salonuna çevirdik.Herşeyimiz tam lakin 2 tane bilmediğim husus var.

Birtanesi z bar ile ön kol çalışırken kolumuzu koyduğumuz aparatı nasıl temin edebiliriz

Diğeri ise bench pres aletinde yanlardaki bu meret ne işe arar ağırlık takma yerleri felan var.Z bar çalışırken ön tarafa göğüsümüzü koyup yapacak yerimiz yok malesef.Bunu anca sandalyenin arka tarafını önümüze alarak felan yapabiliriz.Ayrı olarak bunu nasıl temin edebiliriz.BU hareketi çalışmak için
 

Eklentiler

  • 11.jpg
    11.jpg
    95,4 KB · Görüntüleme: 350
  • 222.jpg
    222.jpg
    98,2 KB · Görüntüleme: 366
Son düzenleme:
kırmızılı fotoğrafta, ayak ile ön kaval kemiklerinin birleştiği o kıvrımı silindir şeklinde sünger ile kaplanmış olan yere getirip yukarı doğru kaldırarak ön bacak,
topuğun bacak ile birleştiği yerin çukur kısmını silindir şeklinde sünger ile kaplanmış olan yere getirip kalçana doğru çekerek arka bacak.
 
Eğer bench press teki çıkıntı her iki tarafta da varsa bu bacak hareketi değilde Ön kol hareketi olabilir. öyle bir alet kullandım çünkü. Bu bir ön bacak hareketi ise oturma yeri ve alttaki ayağı sıkıştırdığımız yer eksik olurdu. Oturma yeri bench sehpası diyelim ama pek ihtimal vermem hala altta olması gereken ön bacak çalışırken ayağı sıkıştırmamız gereken yer eksik. Arka bacak için ise daha da acayip bir durum söz konusu. tahmin ediyorum o 112 cm lik yerdeki uzun demirde ağırlık koyma yeridir. Fotoğraftan çok da anlaşılmıyor. Uzun sivri çubuğun arkasında iki küçük siyah parça görüyorum. Onlar ne işe yarıyor? Elimizi oraya mı koyuyoruz? En iyisi sen iki ihtimali de kendin kontrol ederek bulman.
 
Back
Yukarı