Bu protein tozunu sipariş ettim

arkadaslar baska sitelerde okuyorum adamlar genelde bunu kullanmıyor

Hardline %100 Whey protein 2300 gr çikolatalı sipariş ettim 1-2 güne verilir kargoya ama eminde olamadım iptal edip baskamı alsam?

Bana kalırsa hardline gibi Türk markalarını sipariş etme onun yerine

BSN, Nutrex, Muscletech, Optimum, Weider, Ultimate, Universal

gibi markaların protein tozlarını sipariş edebilirsin ama ben MUSCLETECH den şaşma derim :)

Bence iptal et ve kendine bir Nitro Tech al pişman olmazsın tadı da etkiside çok iyi kısa zamanda gelişme almak istiyorsan Nitro tech tercihimdir :)

Bütün protein tozlarının farklı yönleri vardır zaman salınımlı olması,
vitamin eklentisi olması gibi

Nitro tech in içinde kreatinde var nitro tech al derim son söz bu :):D

Bunla azda olsa gelişme sağlamama yardımcı olabilirim değil mi? Bunu simdilik alayım bitene kadarki süre zarfında daha cok arastırırım nitrotech cok kullanan varsa onu alırım bunu bırakıp onu kullanmamın bir sakıncası olmaz değilmi?

Kargoya verildi ürün en iyi protein tozu vs yazınca hiç bunu kullanan olmadığını gördüm insallah faydasını gorurum.

zamanın genclerine yazacagım bir yazı olsun bu hani herkes nitrotech syntha falan iciyorya...

cok eski vücutcularla muhabbetim olmustu sans eseri adamların dedigi tek sey(hardline hakkında) : '' eskiden hardline dısında bi marka yoktu ve inan hardline bu işin babası...''

şunu da ilave ediyim gunde 1 scoop la hicbişi olmaz haberiniz olsun gunde 1 scoop alacaksan hangi markayı alırsan al farketmez..

bsn muscletech vpx kimmiş bunlar ya bunlar marka mı ? hardline bu işin babası hardline iyidir iyi. iyi ki almışsın hardline dan iyi marka mı var

zamanın genclerine yazacagım bir yazı olsun bu hani herkes nitrotech syntha falan iciyorya...

cok eski vücutcularla muhabbetim olmustu sans eseri adamların dedigi tek sey(hardline hakkında) : '' eskiden hardline dısında bi marka yoktu ve inan hardline bu işin babası...''

şunu da ilave ediyim gunde 1 scoop la hicbişi olmaz haberiniz olsun gunde 1 scoop alacaksan hangi markayı alırsan al farketmez..

Kaç scoop almalıyim peki?

tabi weider falan 2-3 günlük marka ya...

hepsi aynı hizmete tekabül eder ama tabi bi maseratti vardır bide renault megan vardır, ama hardline da öyle çok dandik bişey değil en azından merdiven altı değil :) ama bitince nitro-tech öneririm. şimdilik bunu kullan bakalım

O.N iyidir, durumun varsa Weider'den vazgeçmemek lazım. Hepsi aynı hizmete tekabül eder sonuçta alınca şişeceksin diye bir durum yok. Hardline genelde orta karar diyor herkes ki bence başlangıç seviyesindeki bir sporcu için yeterlidir.

Back
Yukarı