comandante
Üye
Arkadaşlar herkese selamlar.Ben bundan yaklaşık 11 ay önce bir weider premium whey protein tozu satın aldım.Bu Ürünü bana almanyada yaşayan kuzenim internet üzerinden satın aldı.Birkaç porsiyon kullandıktan sonra body e ara verdiğim için yaklaşık 10-11 aydır bu ürün dolabımda tamamen karanlık ve serin biryerde duruyor.Şu anda dışarıdan bakıldığında ilk açıldığından ne koku olarak ne renk ne şekil olarak hiçbir değişiklik görünmüyor.Ufaktan bir tadına baktım tadı da aynı..Forumumuzda biraz baktım ve bazı arkadaşlar protein tozlarının açıldıktan sonra tavsiye edilen kullanım zamanının 6 ay olduğunu söylemişler.Ben de bunu atmaya karar verdim fakat aklıma takılan birşey var.Kuzenim bu ürünü alırken bana önce sitede yazan bilgilerini veriyordu ve söylediğine göre orada deniyormuş ki :
Ürün açıkdıktan sonra 1 yıl içinde tüketilebilinir.
Acaba böyle birşey mümkün müdür bu konuda fikirlerinizi almak istedim.Sizce kullanmamda ciddi bir sakınca olur mu?İyi günler.
Ürün açıkdıktan sonra 1 yıl içinde tüketilebilinir.
Acaba böyle birşey mümkün müdür bu konuda fikirlerinizi almak istedim.Sizce kullanmamda ciddi bir sakınca olur mu?İyi günler.