Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bu program hakkında düşünceleriniz.. Yanlış vs var mı ?
Cuma-c.tesi-pazar da dinlenme günü.. Bu program hakkında düşüncelerinizi almak istiyorum. Dikkat ederseniz perşembe günü Omuz ve Göğüs var . İki büyük kas grubu aynı günde yani.. bunun bir zararı vs olur mu ? Programdaki yanlışları vs söylerseniz çok memnun olurum ..Teşekkürler.
iyi bir göğüs antrenmanı çıkarabilmek için iyi bir göğüs kası yanında iyi tricepslere ve iyi deltoidlere sahip olmak gerekir.hakkını vererek omuz çalıştıktan sonra benche yatarsan göğüsten önce omuzların pes eder.omzu başka bir güne koy.bileği de 2 gün üst üste çalışma derim.dinlensin biraz
Bacak tek gün yapılmalı tricepsle beraber değil. Omuz ve tricepsler çarşamba günü yapılabilir. Hatta daha mantıklı olur. Dinlenmeyi de sadece hafta sonu yapabilirsin.
Bacak tek gün yapılmalı tricepsle beraber değil. Omuz ve tricepsler çarşamba günü yapılabilir. Hatta daha mantıklı olur. Dinlenmeyi de sadece hafta sonu yapabilirsin.
ben buna pek katılmıyorum draft. omuz ve göğsün aynı gün yapılması doğru değil pek (itiş-çekiş gibi bölünen programlar hariç) ama benim katılmadığım nokta bacak-triceps ikilisinin uyumsuz olması sorunu. bence yapılabilir, bir sorun doğurmaz. yalnız programı 4 güne çıkarmak gerekir, ancak o şekilde olursa olur. mesela şöyle
bu şekil bir program haliyle sırta ve omuzlara daha iyi yüklenmek için olabilir.
aynı zamanda şu var, çoğu zaman unuttuğumuz bölgeleri böylelikle programa daha efektif bir şekilde dahil etme imkanımız olabilir. örneğin alt sırt, örneğin trapezler vs vs.
tabi şu da var, bu tip bir programa gerek var mı derseniz bence pek yok. klasik 3 günlük programlar çoğumuzun işini görecektir. misal;
göğüs+biceps
sırt+triceps
omuz+bacak
aralara da diğer bölgeleri de serpiştirdimi tamamdır.
arkadaşlar tavsiyede bulunmuş benimde tavsiyem omuzla göğüsü ayırman nedeni ya omuzu hakkını vererek çalışamazsın yada döğüsü ikisinden birinde verim düşücek göğüs çalışırken ön ve yan omuz yeterince çalışıyor bunun üstüne ogun omuzda çalışırsan omuz programında ağırlıklarında azalma olucak ister istemez çünkü kas yorulmuş olucak
böyle çalışman daha uygun bence bacağıayrı günede alabilirsin flexor hocanında programı bu şekilde bölünmüş ve benim gittiğim salondada programlar hep bu şekilde bölünmüş benim tavsiyem bu yönde.