Bu programın amacı ne anlamadım gitti!

Leg press 2*10
Leg extension 2*10
Chest press 2*10
Dumbell Flat bench press 2*10
Shoulder Press Machine 2*10
Shoulder Press 2*10
Dumbell Concentrations 2*10
İncline Dumbell Curl 2*10
Sitting French press 2*10
Push up(dar)2*10
Mekik 2*10
Alt karın 2*10

Arkadaş geldi salondan program aldı diye sonra gösterdi. Göstermez olaydı :S Bana çok yanlışlıklar varmış gibi geldi sonra dedim belki hocası bişey planlıyodur diye ama kafama hiç yatmadı. sizce programın amacı nedir :S

Salona yenı baslamıstır; klasık her bolgeye bırer ıkıser hareket ve yıne her hareket klasık ıkıser ucer setten olusmus tum vucudun calıstırıldıgı bır program.

Tamam orasını bende anladım fakat chest pressten sonra dumbell press, shoulder machine den sonra dumbell shoulder press çok garibime gidiyo :S
Ayrıca consentration dumbell curl izole bi hareket dumbell curlden önce yapılmasıda çok fena kafamı kurcaladı. Bu hoca program yapmayı mı bilmiyo, yoksa şimdiye kadar forumda öğrendiklerim mi yanlış :S Bide bu arkadaş 2 şer setle nası hacim yapıcak anlayamıyorum. Çocuk benden program istedi, bende git hocanla konuş dedim. Bu programı görüncede napıyım bilemedim.

bu alt yapı programı sanırsam ilk 1 ay uygulanır vucutun alışması ıcın daha sonra bolgelere ayırır hoca

Vücud Bu Spora Daha Alışkın Olmadığı İçin Önden Bütün Vücudu ÇaLıştırıp Bir Şekile Sokucak Ve Sonradan Ağır'lara Geçicek Bence Hocanın Düşüncesi Bu Cabarovun Dediği Gibi ALt Yapı İçin

Back
Yukarı