OrhanGencebay
Yeni Üye
Pazartesi ve Perşembe
-Kanat,Sırt ((Lat pull down (göğüse çekiyorum),aşağıya bağlayıp aşağıdan çekiyorum,oturup karşıdan kürek gibi çekiyorum,sonra da bent over)))
-Trapez(barla çene altına çekiş ve dumbeller ile omuzları çekiş)
-Biceps(Barbell Curl,Alternative Curl en son dirseği dizlere dayayarak yanlardan dumbelle çalışıyorum)
-Alt Karın (Leg raise,benchte yatarken ayakları sabit olarak kaldırıp indirmek ve sonra twist)
Salı Ve Cuma
-Göğüs ( bench press,dumbell bench press,incline dumbell press ve en son butterfly tarzı makinede göğsümün iç kısmı dolması için sıkıştırma yapıyorum dirseklerim ellerimle paralel açıp kapama yani)
-Deltoid (Z-Bar ile ön omuzuma indirip kaldırıyorum,Dumbellerle öne açıyorum,dumbellerle yanlara açıyorum)
-Triceps (Teker teker dumbelli tek elime enseme indirip kafamın üstüne kaldırıyorum,triceps push downu arkamı makineye dayayarak sırtımın üstünden ileri çekiyorum)
-Üst karın (Roman Chair,Crunch,Yanlara dumbellerle teker teker side bending)
Çarşamba
-Quadriseps(squad,yatarak makinede itiş,oturarak baldırlara makinede diz ile ile ağırlık kaldırış)
-Arka Bacak (makinesinde arka bacak)
-Kalça(iki elime dumbell alıp komando dansı hareketini bi o bacak bi diğeri olarak yapmak,makinede bacaklarla ağırlıkları yanlara açış)
-Baldır ve İç Bacak (Makinede ağırlıkları içe kapayış,makinede ağırlıkları kaldırıp sadece ayakları oynatarak baldırı çalıştırma)
-Ters mekik,DeadLift