Bu nasıl bir triceps :S

mjacksonwithus

Yeni Üye
Arkadaslar bunu Rıfkı Karatas ın profilinde gordum. Kolun sahibi Yusuf Sulu diye birisi. Rıfkı hocanın orencısı. inanılmaz bir triceps paylasmak ıstedım. hic boylesını gormemıstım. sankı bırakın basımı alıp gıdıcem der gıbı duruyor :=)

Eklentiler

• aaaaaaaaaaaa.jpg
    aaaaaaaaaaaa.jpg
    28,8 KB · Görüntüleme: 835
Kolu gösteren tricepstir zaten ama sanırım sıcakken çekilen foto bu.

pozu olsaydı bicepsinin keske. ben eminim bicepsi daha buyuk. o verdıgı pozda triceps pozu. yani biceps kasılı degil. bundan dolayı o buyuk fark gibi duruyor.

Ben Colemen de bile boyle bir potansiyel gormedim. O bilege o biceps ve triceps cok buyuk. nasıl olmus olursa olsun buyuk basarı. Takdire cok acık.

triceps'in bicepsten daha büyük olması gayet normal neticede kolun 3 te 2 si tricepstir.Gayet başarılı olmuş doğal yada değil kol orda işte kanlı canlı duruyor tebrik etmekten başka bir lafa gerek yok.

pozu olsaydı bicepsinin keske. ben eminim bicepsi daha buyuk. o verdıgı pozda triceps pozu. yani biceps kasılı degil. bundan dolayı o buyuk fark gibi duruyor.

Ben Colemen de bile boyle bir potansiyel gormedim. O bilege o biceps ve triceps cok buyuk. nasıl olmus olursa olsun buyuk basarı. Takdire cok acık.

Yok daha neler colemanda bile böyle potansiyel görmedin demek :) güzel espiri.

biceps küçük triceps büyük... pek hoş bir görüntü olmamış

Yok daha neler colemanda bile böyle potansiyel görmedin demek :) güzel espiri.

olcu olarak dusunme =) coleman la bu arkadasın kiloları yarı yarıyadır belkide..... ben kasın potansıyelınden bahsediyorum. Bu arkadas kilo olarak fazla olsa dolayısıyla kas kutlesıde artcagı ıcın hayal bıle edemıyorum. Ancak herkezde coleman gibi kilo alamaz tabiki. Coleman 1 numara kas kutlesınde.

Omuz dış biceps ve dış triceps uyumu bence şahane.
Triceps'in bicepsten daha byük durması MUSTAFA ÖREN'in de dediği gibi gayet normal, çünkü triceps bicepsten daha büyük bir kastır.
Verilen pozun da triceps pozu olduğunu düşünürsek eğer, bicepsin kasılmamış olmasına rağmen hacmi oldukça iyi.

mjacksonwithus ya keşke daha kısa bi nick name bulsaydın :) kardeşim diyemiyorum flexor kızıyor neyse ölçü olarak düşünmemiştim zaten o kadar hayal gücüm yok benim dediğim senin colemanda bile görmediğin potansiyeli bu arkadaşta görmüş olman beni güldürdü espiri yaptın zannetmiştim ciddimişsin ki arkadaşın kolu aman aman bir kol değil hacimli olmasına rağmen define değil colemanı ölçüyle kıyaslasak :) bu adamın şu define olmayan kolu colemanın önkolu kadardır ve emin ol define olmayan bir coleman koluda normal bir vatadaşın beline yakındır yani 90 60 90 denen ölçüler var ya o 60 bel colemanda koldur neyse komik oluyoruz hiç kıyaslamayalım biz coleman'ı herhangi bir türk vatandaşıyla ne potansiyel olarak ne ölçü olarak.

Son düzenleme:

Coleman cok uzulur duysa.. Birde sen potansıyel gorseydın neler yapardı kımbılır.. duh
Kalkıp koskoca Coleman'a laf soyleyebılıyorsun ya pes.. Potansıyelsız bır adam o hale geldı ve sımdıden efsane oldu demek.. duh

Bende mustafa ören gibi saka sanmıstım basta ama malesef cıddıymıssın..

Fotografını koydugun kisiye gelınce.. Bence gayet hos duruyor..
Hem pozun verdıgı etkıyle hemde kolu hafıften vucuda dayama ile tricepsinin kalınlıgını ortaya cıkarmıs.. Ama bıcepsı bu pozda bıle gayet ıyı duruyor..
Hemen dırsege yakın yerden baslamıs ve dıs bıceps olarak ıyı durumda..

Son düzenleme:
Rıfkı Karatas : Uğur, Yusuf şu anda 90 kg civarı -- boy 178 --- yaş 30--- yaklaşık 8 yıl önce başladı ama yeniden düzenlemek ve yarışmacı formuna getirmek için 2 yıldan beri çalıştırıyorum. 4 ay önce diyete başladı, bu ilk yarışması olacak. ilk hedef 4 hafta sonra Ankara bölge yarışması sonra Nisan ayında yapılacak Türkiye şampiyonası.

yukarıdaki Rıfkı hocaya sordugum soru sonucu yazıldı. Yani alıntı.

Son düzenleme:
Triceps'e takıldık ama aamın omuzları da cok ii bence. kanımca bu adam biceps pozu verse onu da begenirdik cok. Sonucta ortada 8 yıllık bir emek var ve son 2 senesini antrenör gözetiminde yapmıs. Musabık olacagı icin de steroıds de almıs olabilir.

Sonuc olarak, bembeyaz iken boyle poz veriyorsa, bu adam solaryum yapsa, cok baska dururdu o kol.

tricepsin bicepsten buyuk olması normal mustafa nın dedıgı gibi çok güzel bence

Orantıdan bahsetmişsiniz, Ben FLeXoR abimizn hazırlamış olduğu 'Dumbell ile evde çalışma programı'nı uyguluyorum.Bu calısmam sonucundada bi orantısızlık olurmu ?

Back
Yukarı